diumenge, 21 d’agost del 2016

Coure.

Coure

Passatge Marimon, 20

08021 - Barcelona

Tel. 932 007 532







Nova trobada dels 3(o+) a Taula aquest cop a un altre dels valors segurs de la ciutat. Es tracta del Coure, propietat del xef Albert Ventura, que fa uns anys dirigia també el veí Wall 57 a Valldoreix i del qual podeu llegir la meva crónica clicant aquí, i que a més assessora el restaurant de l'hotel Witty, que també podeu llegir aquí o aquí

És la seva una cuina molt personal i acurada, amb plats que venen de gust i són senzills de compartir, i amb currades i espectaculars elaboracions. El que ve a ser el concepte de Gastrobar tant de moda a ciutat.

Com aquests dies d'agost només tenien disponible la barra (espai amb decoració moderna i minimalista amb il·luminació justeta) i ja ens anava bé, vàrem demanar uns entrants per compartir, com fem habitualment i un principal (tot i que la carta de la barra tampoc els diferencia gaire) per cadascun de nosaltres. Destacaría les croquetes i un plat de fora de carta que ens va encantar a tots tres i el plat de lletons que em vaig demanar jo, i que entren en competició amb els del Gresca






Però com sempre, si voleu saber els detalls de com va anar tot plegat, la crònica detallada de la visita la podreu fer a la web dels 3(o+) a Taula 




2 comentaris:

  1. Està clar que les croquetes i l'ensaladilla s'han de tastar! Però a taula :-)

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les croquetes, penso que són un must. L'ensaladilla, tampoc crec que hi hagi per tant... Però esta clar, que en una taula com Déu mana... :-)

      Salutacions!!

      Elimina