Doctor Dou, 19
08001 - Barcelona
Tel. 938 539 598
www.dospebrots.com
En aquesta nova trobada dels 3(o+) a Taula (quatre un altre cop, per la presència del Manel Xicota que ens va acompanyar aquell dia) vam anar a la que és la segona casa de l'estrellat Dos Palillos que recentment vam publicar també de forma conjunta. Situat també al barri del Raval i molt proper a aquest, es tracta d'un local d'ambient informal, amb taules i tamborets a qualsevol de les seves barres, i en la que una d'elles seguint amb la tendència de l'anterior, també té visibilitat cap a la cuina.
La seva carta és plena de petits plats pensats en format compartir, i que tal com ens van explicar i recomanar, l'ideal és fer uns tres plats per comensal. Ells mateixos et guien una mica per la seva carta i també et suggereixen altres coses de temporada que tenen habitualment fora de carta.
La seva carta de vins està ben estructurada i presentada de forma "moderna", i tenen cabuda propostes originals com la d'oferir alguns vins en porró (a part de la lògica opció de vins a copes, és clar...).
De tots els plats, destacaria pel seu resultat culinari, el bacallà al pil pil que preparen amb el cap de l'animal i presenten a una cassola, i que un cop servit al plat, omplen amb patates fregides, que barrejades amb la salsa, donen com a resultat una autèntica festa en un sol plat. També és destacable la truita unilateral de pinyons (ho sento però així és com figura a la carta...) que preparen a la vista en una cassola de ferro colat en la qual van abocant des de l'ou fins a la resta d'ingredients que la componen, quedant una truita ben saborosa i melosa, comme il faut.
Com sempre, el resum de la visita, els plats tastats i les anècdotes habituals a les nostres trobades, les podreu llegir al post que de forma conjunta hem fet a:
En resum, un restaurant que em va agradar més del que em pensava quant a cuina, amb plats molt originals, ben preparats i amb ingredients de qualitat, però amb detalls que no m'acabaven de fer el pes, com haver d'escoltar a cadascun dels plats la història de la preparació o bé dels ingredients d'aquests. I no era pas per culpa del servei que el vaig trobar molt disposat i amable. Imagino que són les directrius que deuen marcar des de dalt, i és que no sempre les coses són a gust de tothom...
Uffff... menys mal que no he llegit conya cap al sénior i el seu rebuig als mugrons (no tots però)....:)
ResponEliminaAbraçada!!
Hahaha... No seré pas jo dels d'«arbre a terra, tothom li fa guerra»...
EliminaAbraçada!!
Ja imagino als instagramers fent fotos amb el porró, que trobaran com un curiositat :-DDDD
ResponEliminaSalut!
Segur que si mirem els hashtags més nombrosos del lloc, estaria en segon lloc. Les mamelles de la porca tenen assegurat el number one...
EliminaSalut!!