dissabte, 25 de desembre del 2010

Menu Nit de Nadal 2010

Entrants 2010

Torrada de Tuber Melanosporum en oli
Oreo de foie
Xupito de pebrots del piquillo amb broqueta de llagostí al parmesà
Sushi en capes amb salmó
Tàrtar de calamarsets confitats amb ceba caramel·litzada cruixent i sobrassada
Fals Blini amb cruixent d'ibèric i compota de tomàquet a l'orenga




Terrina de galtes d'ibèric al Montsant i parmentier de patates



Dolç viatge de formatges en textures fredes i calentes
Tulipa de gorgonzola
Bunyol de formatge de cabra
Corró d cremós de formatge i codony amb pols de festucs
Gelat de parmesà
Bastonets de manxec






Fruits vermells amb gelat de vainilla i reducció de Mòdena trufat

Dolços i torrons artesans de Sant Cugat

Celler
Clos Maria 2007 (D.O. Montsant)
Huguet Gran Reserva Brut Nature
Iporos 2004 (D.O. Rioja)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada