Ctra. Nacional II, Km. 734
17468 - VILADEMULS (Girona)
Tel. 972 560 405
Com no varem poder sopar al restaurant de l'Hotel Odissea de l'Empordà, a la mateixa recepció de l'hotel ens varen recomanar un restaurant a prop.
Està situat a peu de la mateixa Carretera Nacional II, un parell de kilòmetres abans d'arribar a Orriols (venint des de Barcelona).
És un senzill establiment especialitzat en carns a la brasa que feien directament a la enorme llar de foc que tenen a la mateixa sala del restaurant.
Vaig poder gaudir d'uns fabulosos peus de porc a la brasa que no és un plat que pugui gaudir habitualment ja que no en faig mai a casa (només m'agraden a mi...). I de primer, botifarra del perol esparracada amb mongetes de Santa Pau i ceba caramel·litzada (lleuger, lleuger per ser un sopar. Sí senyor).
Tot ben regat amb un vi de la D.O.
Preu molt ben ajustat i servei amable (simpàtic l'avi de la casa que semblava el de Filiprim).
El ví negre "Llavors" és un vi del Empordà, i no del Penedès.
ResponEliminaLapsus total per la meva banda.
EliminaJa està corregit.
Moltes gràcies!
Doncs aquest vi està molt bo!!!!
ResponEliminaI això dels peus de porc, els han tastat? :)
perquè a casa meva, de petita, la meva tampoc els cuinava i fa uns anys els vaig tastar i van estar tota una gran troballa.
Salut!
Pepa. Soc un fan (i un talibà m'atreviria a dir) dels peus de porc i de totes les porcades (o derivats porcins) aquestes.
EliminaSalutacions!