FiftyBest Turín 2025
Fa 17 hores
![]() |
Ostra amb xerigot de iogurt i pebre Timut |
![]() |
Sardina amb tòfona d'estiu i sobrassada |
![]() |
Salmorejo verd amb ají i melós de vedella |
![]() |
Albergínia blanca amb Comté, calamars i te |
![]() |
Presentació del plat de cap de rap rostit |
![]() |
Cap de rap rostit amb caviar |
![]() |
Rajada amb safrà, avellanes i rossinyols |
![]() |
Molls amb maionesa de mol·luscs |
![]() |
Entrama de vaca amb nyàmeres i herbes |
![]() |
Formatges |
![]() |
Préssec d'aigua amb camamilla |
![]() |
Pinya amb foie i gelat de brioix |
![]() |
Pebrot del piquillo amb xocolata blanca i vainilla |
![]() |
Petit fours |
![]() |
Amanida tèbia de síndria i gamba vermella |
![]() |
Tàrtar de tonyina vermella amb alvocat i nou de macadamia |
![]() |
Seitó en tempura farcit de pebrot escalivat i salsa romesco |
![]() |
Caneló de pollastre de pagès rostit amb foie i tòfona |
![]() |
Filet de vedella amb salsa de múrgoles |
![]() |
Sopa de xocolata blanca amb pebre de Jamaica i oli de vainilla |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -