divendres, 9 de març del 2012

Suquet de gambas


Es tracta d’una recepta que vaig veure fer a Carles Abellán de Comerç,24

Es fàcil de fer, tot i que requereix d’un xic de paciència ja que la seva elaboració es d’un parell d’hores.

No es un plat econòmic, però el seu sabor es realment espectacular i crec que paga la pena donar-se aquest capritx.

Recomanable preparar de plat principal i si es vol acompanyar de quelcom mes, que pugui estar emplatat i llest. Això es perquè es un plat que es millor servir calent. Es poden escalfar las quenelles de puré i el suquet  mentre fem les gambes (un minut escàs...).

El resultat del plat acabat pot veure’s a continuació.

Suquet de gambes


Detall del plat



La recepta pot descarregar-se des de la següent adreça:

http://dl.dropbox.com/u/19582898/Suquet%20de%20gambas.pdf

Dissecció de les gambes

Detall de la frescor de les gambes

Mise en place de la resta d'ingredients (faltan alguns...)

Brou de gambes


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada