RICARD CAMARENA Carta (València)
Fa 15 hores
Torrada de Tuber Melanosporum en oli i torrada de mantega trufada |
Amanida cruixent de perdiu escabetxada i tòfona negra de Terol amb vinagreta de magrana i pinyons |
Ou trufat amb patates palla, mojo d'ametlles, safrà del Jiloca i cansalada cruixent. |
Detall de l'ou amb la tòfona ratllada |
Bacallà al pil pil trufat amb xips d'arrel de flor de loto |
Medallons de filet ibèric amb mantega fundent de tòfona negra de Terol, tamarinde i ceba cruixent |
Bescuit borratxo caramel·litzat de poma i mores amb sorbet de gerds |
Rotllo de bonítol |
Croqueta de cabrales |
Vieira a la planxa amb papada |
Tires de sípia amb pisto i les seves mandonguilles |
Garrí fregit amb préssec al vi |
Pastis de xocolata amb gelat de Calissay |
Tonyina marinada |
Sepionets de la punxa saltejades amb bolets de temporada |
Arròs melós del Senyoret |
Queixalada de marisc, paper de ceps i blat de moro amb iogurt de panses i rom |
Rovellons en papillota, verdures cuites en el seu suc, herbes aromàtiques i carn de perol |
Escudella amb rossinyols, botifarra negra, col farcida i cigrons |
Saltat de calamars, llenegues, untuós de xirivia, prunes i porros |
Arròs melós d’oca de l’Empordà, fredolics i escalunyes confitades |
Peça de bacallà al vapor, trompetes de la mort, olives negres i farinetes de pa i all torrat |
Civet de senglar en una làmina crocant de cama-secs i castanyes garapinyades |
Torreznos |
Ensalada russa |
Tàrtar de tonyina |
Calamars a la romana |
Carxofa |
Costelletes de lletó |
Calamars farcits |
Tàrtar de vedella |
Mitjana de bou |
Digestiu |
Reservat al celler |
Ceps |
Rovellons |
Flor de carbassó farcida de brandada amb samfaina a la brasa |
Hamburguesa de peu de porc i cansalada a la brasa |
Vistes des de les vinyes de Devinssi (a la dreta es pot veure Gratallops) |
Battonage manual d'un dels dipòsits del celler |
Dipòsits d'acer a on es fermenta el most |
Bótes a on reposen els diferents vins del celler |
Crema de carbassa amb cruixent de ceba |
Amanida de verema |
Saltejat de rossinyols amb cigronets i botifarra negra |
Rap romescat |
Gall de pota negra del Penedès guisat amb rovellons |
Assortiment de formatges catalans amb melmelades |
Pastis de formatge amb maracujà i salsa de fruits vermells |
Brownie de xocolata amb bescuit gelat i salsa de cacau |
Petit foirs |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -