RICARD CAMARENA Carta (València)
Fa 15 hores
Mousse d'escalivada i olives negres |
Pa amb oli i tomàquet |
Coca de mil fulls amb botifarra negre, codony i un toc d'allioli suau |
Pilota de vedella farcida de foie, pebrot escalivat i reducció de vi negre |
Tiramisú |
Un caneló cruixent de patata amb crema de formatge |
Un bon tall de bacallà confitat a baixa temperatura sobre una base de patata i botifarra amb cruixent de ceba Aquest plat, amb suplement (crec recordar que de 4 €) |
Múrgoles amb pernil |
Amanida de tomàquet amb puntes d'espàrrec i sardines fumades |
Truita de bacallà |
Seitons arrebossats |
Carxofes amb cloïsses |
Pebrots del piquillo farcits de cua de bou |
Cigrons amb tripa de bacallà |
Llobarro salvatge |
Tronc de lluç |
Bacallà arrebossat i calamarsons amb la tinta |
Bescoll de lluç |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -