Can Vallés
Aragó, 95
08015 - Barcelona
Tel.: 932 260 667
Primera sortida d'aquest recién començat 2018 dels 3(o+) a Taula, a un restaurant que tots tres ja coneixíem d'anterior visites de feia ja uns quants anys (en el meu cas, feia ja sis anys), però que tots tres també coincidíem en que s'havia de tornar per comprobar que continuava sent un dels imprescindibles de Barcelona. Tria a càrrec meu, garantia i sinònim habitual de qualitat per una banda, i preu just i equilibrat per una altra (#pareperdoneume...:-))))
Es tracta d'un local "arregladet" de decoració clàssica i prou correcte, amb taules masa juntes i aïllament sonor no gaire aconseguit, que pot angoixar una mica els dies que omplen, i que feliçment per ells, sembla ser un fet habitual, i amb un servei amable i profesional, que et canta amb detall i paciència els suggeriments del dia, als quals penso que s'ha de prestar especial atenció. Carta clàssica, de les que no han evolucionat ni canviat gaire amb el pas dels anys, però que continúa estant en vigor amb els seus apartats d'entrants, carns i peixos. Però repeteixo que els suggeriments del dia, semblen anar un pas endavant pel que fa a tipus de cuina.
Com a detall de plat de fora de carta, us mostro un dels que vam compartir aquell dia (de forma una mica complicada i sense manies) que va ser un ou poché amb txangurro i ponzu. Espectacular!!
Com sempre, si voleu saber quins van ser els plats escollits i el bebercio, el cost de l'àpat i d'altres històries, entreu i llegiu el post que de forma conjunta hem fet a:
El meu resum particular és que l'he trobat tan bo com l'últim cop que vaig anar, i això diu molt avui en dia... un d'aquells restaurants que s'han de tenir en compte a la ciutat de Barcelona, ben situat i amb una carta i una cuina d'allò més clàssica i molt ben elaborada.