RICARD CAMARENA Carta (València)
Fa 18 hores
L'aparell en qüestió |
Cansalada |
Damero de tonyina i cansalada |
Envasat al buit de les galtes |
Galtes 48h - 62º |
Galtes envasades al buit amb el corresponent fons |
Galtes 24h - 68º |
Gaspatxo |
Mozzarella caprese esferificada i Filipino de foie |
Pa amb tomàquet |
Pa amb tomàquet i anxova |
Amanida |
Costelles agredolces |
Peixet fregit |
Braç de gitano |
Coulant |
Façana del restaurant |
Interior de la sala |
Els entrants o entreteniments |
L'horta... |
Meló |
Pastanaga |
Regina |
Angules d'horta |
El Mar... |
El Mar... (un cop escampada la boira...) |
Llagostí Bangkok |
Espardenyes (no contemplades en aquest menú) |
Tonyina en el seu escabetx |
Pura gamba |
Kokotxa |
El Bosc... |
Mar i muntanya |
Remolatxa |
Ou |
Risotto "Instant" |
Formatge de bou |
Hot Dolç |
Merenga - Llimona |
Kriptonita |
Dalí |
Vistes des de la mateixa taula del restaurant Els Brancs |
Presentació a taula del menú "Experiències" |
Snacks |
Tapas |
Meló amb Peppermint i XXX |
Núvol de gintònic? |
Pa de curry vermell amb oliva esferificada |
Gominola d'oli amb anxoves, roca de foie i "taco" |
Ventresca de tonyina amb miso i wasabi (2013) |
Kiwano, escopinyes i iogurt |
Llagostins especiats cuinats en fulla de plàtan |
Llagostins especiats cuinats en fulla de plàtan (un cop oberta aquesta...) |
Ravioli de parmesà, papada, bolonyesa i vermut |
Mar i horta |
Garrí ibèric a la mostassa |
Crema de vainilla airejada, pell de taronja i brandi |
Mise en place del plat Steak-Tartar "V-E" (2011) |
Preparació del plat Steak-Tartar "V-E" (2011) |
Steak-Tartar "V-E" (2011) |
Carret de petit fours |
Capsa amb els petit fours escollits per compartir |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -