RICARD CAMARENA Carta (València)
Fa 19 hores
Amanida d'albergínia i formatge de cabra |
Pa amb tomàquet |
Pernil ibèric |
Sardines a la brasa |
Verduretes a la brasa amb romesco |
Croquetes casolanes (de bacallà) |
Pop a la brasa |
Ploma ibèrica a la brasa |
Les tres salses (que segons el menú eren: roquefort, agredolça i pebrot) |
Lluç a la brasa |
Pinya a la brasa amb cremós cítric i gelat |
El vi de la casa |
Detall de la cuina oberta |
Carta |
Olivada i salsa romesco |
Arròs de mossèn Josep |
Ou escalfat amb crema de trompetes, puré rústic i cecina |
Pintada rostida amb prunes, crestes i pinyons |
Bacallà amb samfaina |
Carret de postres |
Stilton i xarrup de PX (5 i 2€) |
Aspecte de la sala |
Guacamole |
Croquetes de foie i ceps - 5,00 € |
Braves - 6,00 € |
Coca de vidre amb tomàquet - 4,00 € (x ració) |
Ous trencats amb pernil - 7,50 € |
Tàrtar - 17,00 € |
Bacallà a baixa temperatura - 20,00 € |
Micuit - 14,00 € |
Canelons de peus i trompetes - 14,50 |
Clònic Criança - 15,90 € |
Tast de formatges - 1/2 ració 9,00 € |
Fruita en deconstrucció - 5,00 € |
Bunyols de plàtan - 6,00 € |
Llengua fent un bany d'aigua ben calentona |
Imatge de com queda la peça de carn un cop cuita |
Aspecte de la llengua ja cuita i encara amb la seva pell |
Llengua ja tallada a rodanxes |
Guacamole NiñoViejo - 9,50 € |
Crispetes de pollastre amb salsa jalapeño - 7,50 € |
Quesadilla de Huitlacoche - 3,50 € u. |
Salses per "taquear" |
Taco de carnitas - 3,50 € u. |
Taco de ploma ibèrica - 3,90 € u. |
Taco al pastor - 3,50 € u. |
Costelles de porc Duroc de l'àvia Flor - 1/2 ració 7,10 € |
Les costelles amb la seva "tortilla" |
1/2 Picantó al Josper amb adob d'achiote - 6,70 € |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -