RICARD CAMARENA Carta (València)
Fa 16 hores
Terrassa (fotografia extreta de la seva web) |
Entrada i un dels salons del restaurant (fotografia extreta de la seva web) |
Brandada de bacallà amb daus de carbassa confitada |
Emulsió de tomàquet i escuma de parmesà |
3/4 de terrina de foie (mi-cuit) amb dàtils - 17 € i croquetes de ceps, gallina i pernil de gla - 4 € unitat |
Garrinet de Segòvia amb compota de pera - 25 € |
Tataki de toro (de tonyina, eh?) - 25 € Fotografia © by Ricard Sampere |
Sala privada |
Paté de perdiu amb gelatina de te |
Caneló d'estiu |
Carpaccio de presa ibèrica |
Ravioli de foie |
Arròs amb gambot |
Cap i pota i tripa |
Picantó del Berguedà rostit amb herbes de Cerdanya |
Gelat de fruita de la passió |
Sardina amb mantega d'espècies |
Verat lacat amb albergínia |
Fideus de porc amb verduretes |
Lletons amb mantega i llimona |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -