RICARD CAMARENA Carta (València)
Fa 16 hores
Gyozas - 7,50 € |
Nyoquis casolans amb crema d'albergínia - 14,00 € |
Falsa tonyina amb fideus - 11,00 € |
Variacions de trufes d'oli - 5,00 € |
Exterior del restaurant |
Aperitiu "cortesia de la casa"?? - Ens haurien d'haver pagat per tastar-lo |
Carpaccio de pop - 14,00 € |
Alvocat amb salmó fumat - 11,00 € |
Turbot a la graella amb cebetes caramel·litzades - 21,00 € |
Bacallà a la graella amb verduretes - 16,50 € |
La (i mai millor dit) "dolorosa" |
Ratatouille ja acabada |
Tori Karaage - 5,50 € |
Niku Gyoza - 6,45 € (4,50 + 1,95 suplement) |
Tempura Moriawase - 5,95 € |
Maki Unagi - 5,50 € |
Pèsols ofegats amb alls tendres i pernil ibèric |
Gaspatxo |
Peus de porc desossats "Lluis de les Moles" |
Conill desossat, salsa romesco i puré Parmentier |
Flam casolà |
Iogurt grec |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -