Un ceviche de corvina
Fa 1 hora
Entrants |
Encenalls de foie |
Lluç a la planxa amb calçots en tempura i salsa romesco |
Filet de vedella amb parmentier de patata i rovelló |
Taten de poma amb chantilly de nata |
Pisco Sour |
Trio de Causas: Limeña, Nikkei i Criolla |
Trio de cebiches |
Maki Anticuchero |
Maki Cebichero |
Panceta con papitas al sol |
Berenjekaos. Albergínies farcides de porc i llagostins amb salsa de Chi Jao Kay |
Tallarines saltats. Pollastre, llagostins, ceba, tomàquet i ají |
Saltat Nikkei. |
Detalls de l'habitació |
Obres d'art en totes les estances de l'hotel... |
Façana del restaurant |
Crema de carbassa i patata |
Magdalena de sèsam negre i llavors de lli |
Albergínia, tòfona d'hivern i pa rústic |
Sardina, pa amb tomata i all confitat |
Escudella de bacallà |
Gambes, suc terrós i trompetes de la mort |
Xipirons, mongeta negra i bitxo confitat |
Suc de civet de senglar amb patates del bufet |
Semi-sec de cargols i avellanes |
Calet al carbó |
Senglar amb codony confitat |
Tardor 2012 |
Nous, camamilla i llet d'ovella |
Recuit fumat, poma al forn i pa d'espècies |
Una mica de cava per empènyer les postres... |
Escuma de tortell |
Pedres de cacau amb te verd |
Mise en place (falta el brou...) |
El ball de l'all i la ceba |
Amb els pebrots verds i vermell i la polpa de choricero |
Tomàquet fregint-se |
Les patates fent amics i coneixent nous gustos |
Patates coent amb el fumet de peix |
Tallant els tacs de tonyina |
El marmitako... o el que queda d'ell, després de servir cinc racions... |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -