Un ceviche de corvina
Fa 1 hora
Crema de castanyes amb oli de tòfona |
Tàrtar de salmó amb caviar d'anxova |
Saltejat de bolets de temporada amb vieira i cruixent d'alls tendres |
Caneló de faisà amb tòfona |
Bacallà confitat amb romesco i cigrons d'Oristà |
Steak tàrtar amb encenalls de parmesà i germinats d'enciams |
Infusió de fruits vermells |
Pastís de poma amb gelat de vainilla de Tahití |
Mignardises o Petit fours |
Façana de la Fonda Sala |
Entrants |
Galtes de vedella |
Peus de porc sense feina |
Risotto de ceps amb oli de tòfona |
Bacallà amb verduretes |
Coca de pollastre escabetxat |
![]() |
Els entreteniments |
Rovellons en escabetx |
Cebiche d'escopinyes amb coriandre |
Crema de foie amb crumble de ceba i punts de llimona |
Tàrtar d'anguila fumada i poma verda amb caviar d'arengada |
Dot al safrà amb camagrocs |
Vedella guisada amb trinxat de mongeta verda |
Formatges menestrals |
Pa de fruits secs per acompanyar els formatges |
Gaspatxo de maduixa: sorbet de tomàquet i cogombre i crema de maduixa |
Brownie d'ametlles amb sorbet de vainilla |
Detall del brownie |
Mignadirses o petit fours... |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -