Un ceviche de corvina
Fa 1 hora
Una Castaño al Castanyer |
Interior del menjador amb la cuina vista |
Una altre vista de l'interior del restaurant |
Vistes nocturnes de la platja des de la taula |
Coqueta de pollastre i bunyol de bacallà |
Amanida de ruca amb tomàquet i burrata |
Calamars a l'andalusa amb salsa tàrtara |
Bomba |
Arròs amb calamar, peix de la llotja, rossellones i musclos i oli d'all i julivert |
Mousse de xocolata |
Baba al rom, tartar de pinya i llet de coco |
Sopa de meló, gelat de formatge fresc i twist de llima |
Detall de l'interior del restaurant. El que es veu és tot el menjador. |
Embotit marí |
"Regañás" |
Formatge marí |
Cansalada d'entre dos mars |
Sardina fumada en llauna |
Fetgets cuinats com en aquesta terra |
Pebrot del "Piquillo" farcit de brandada de descartes |
Els pans |
Verat en adob |
"Chocos" amb "papas" |
Vodka que et serveixen amb el plat "d'ostra" |
Ostra que sembla... plàncton que és |
Coses refrescants amb peixos que ens emocionen (I) |
Coses refrescants amb peixos que ens emocionen (i II) |
Sopa iòdica |
Servint el "gazpachuelo" del plat de sopa iòdica |
Dolç com la mar? |
Tot el que es menja d'un "muergo" |
La "sarda" feta steak tartar |
Patates soufflé |
El clàssic arròs del Aponiente |
"Pepitoria" de peixos sense "glamour" |
Cap de llom de l'estret al whisky |
El whisky |
Poma, fonoll, api i alfàbrega |
Un dels vins servit amb les postres |
Pastís cítric |
Lleuger pa de pessic marroquí |
Les petit fours |
Pop amb patates "aliñás" |
Salmorejo |
"Tortillitas de camarones" |
Remenat de bacallà |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -