Un ceviche de corvina
Fa 1 hora
Ou de guatlla (en primer pla) i Dolç morro |
D'esquerra a dreta: Galeta de lluç, Norítol, Bombó de mascarpone i cibulet i Galet de Nadal trufat |
Galeta de lluç |
Norítol |
Bombó de cibulet i mascarpone |
Galet de Nadal trufat |
Mongetes del Ganxet amb anguila fumada i raïm |
Civet de senglar |
Torrada de Tuber Melanosporum en oli i torrada de mantega trufada |
Amanida cruixent de perdiu escabetxada i tòfona negra de Terol amb vinagreta de magrana i pinyons |
Ou trufat amb patates palla, mojo d'ametlles, safrà del Jiloca i cansalada cruixent. |
Detall de l'ou amb la tòfona ratllada |
Bacallà al pil pil trufat amb xips d'arrel de flor de loto |
Medallons de filet ibèric amb mantega fundent de tòfona negra de Terol, tamarinde i ceba cruixent |
Bescuit borratxo caramel·litzat de poma i mores amb sorbet de gerds |
Rotllo de bonítol |
Croqueta de cabrales |
Vieira a la planxa amb papada |
Tires de sípia amb pisto i les seves mandonguilles |
Garrí fregit amb préssec al vi |
Pastis de xocolata amb gelat de Calissay |
Tonyina marinada |
Sepionets de la punxa saltejades amb bolets de temporada |
Arròs melós del Senyoret |
Queixalada de marisc, paper de ceps i blat de moro amb iogurt de panses i rom |
Rovellons en papillota, verdures cuites en el seu suc, herbes aromàtiques i carn de perol |
Escudella amb rossinyols, botifarra negra, col farcida i cigrons |
Saltat de calamars, llenegues, untuós de xirivia, prunes i porros |
Arròs melós d’oca de l’Empordà, fredolics i escalunyes confitades |
Peça de bacallà al vapor, trompetes de la mort, olives negres i farinetes de pa i all torrat |
Civet de senglar en una làmina crocant de cama-secs i castanyes garapinyades |
Torreznos |
Ensalada russa |
Tàrtar de tonyina |
Calamars a la romana |
Carxofa |
Costelletes de lletó |
Calamars farcits |
Tàrtar de vedella |
Mitjana de bou |
Digestiu |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -