Un ceviche de corvina
Fa 1 hora
Entrada del restaurant |
Còctel |
Cotnes de porc |
Sardines marinades amb amanida líquida |
Caneló de tonyina amb sabors mediterranis |
Ostra a la japonesa |
Bou de mar sense feina amb alvocat i ous de salmó |
Navalles gallegues amb pernil ibèric |
Bunyols de bacallà a la mel |
Ous de polleta amb parmentier de patata i tòfona negra |
Pastís de formatge |
Aspecte exterior del restaurant |
![]() |
Plats del dia |
![]() |
Pop a la brasa amb trinxat de la Cerdanya |
Carpaccio de bacallà |
![]() |
Amanida tèbia de moixerigues |
Peus de porc amb ceps |
![]() |
Tàrtar amb salsa Cipriani |
Flors de carbassó farcides de ricotta |
Albergínia a la parmesana amb oli de menta i ou de guatlla |
Calamars a la planxa amb puré de carbassó |
![]() |
Croquetes de ... |
Seitons fregits |
Musclos del Delta al vapor |
Arròs caldós de llamàntol |
Coca d'escalivada amb anxova |
![]() |
Sopa freda de tomàquet |
Peu de porc desossat |
Bacallà |
Formatge amb codony |
Escalivada amb ventresca de tonyina |
Peus de porc amb gambes |
La Felipa |
La Felipa a l'entrada principal de la casa de Ca l'Iborra |
Entrada principal de la casa des de les escales |
Vistes del pati des de la terrassa de la planta superior |
Altres estances de la casa amb decoració sobrassadil |
Frit de l'hort |
Braves amb salsa de sobrassada |
Croquetes |
Musclos amb vinagreta |
Amanida de tomàquet, piparres i bonítol |
Seitons fregits |
Trinxat de Sant Cugat |
Pebrots farcits de morcilla |
Galta i peu a la brasa amb mongetes |
Pop a la brasa amb romesco |
Imatge de l'exterior del restaurant |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -