Un ceviche de corvina
Fa 1 hora
Popets saltats
Uns musclos de roca, sense cap altra complicació que un rajolí de bon oli i unes voltes de molinet de pebre negre. PRODUCTE i prou.
|
Musclos |
Xipironets saltats |
Arròs amb llamàntol |
Borratxo |
Popets - 20 € |
Musclos amb carxofes - 9,90 € |
![]() |
Maionesa i romesco |
Rèmol a la basca - 20 € |
Aspecte més o menys fotogènic del plat acabat |
Cara B amb el detall dels llençols |
Detall de la textura de la carn |
L'aparell culpable d'aquests experiments... |
Detall de la cuina oberta des del menjador superior |
Torrada de vieira (5,00 €) i torrada de llamàntol (8,50 €) |
Croquetes d'Idiazabal - 4,15 € la tapa de dues unitats |
Pop i Papada (3,90 €) |
Arròs amb cloïsses (3,70 €) |
Garrí confitat 24 hores i .... cruixent i ... (7,30 €) |
Txipirons en la seva tinta amb arròs blanc (4,10 €) |
Crema de pèsols i dashi amb pesto de ruca |
Amanida d'espinacs, bacon, ametlla, taronja i ous de guatlla |
Arròs amb peus de porc, orella, mongeta i nap |
Bacallà amb "papas arrugás" i vinagreta tèbia de bacon i mel |
Carpaccio de pinya amb sucre moreno |
Pastís de formatge |
Carta de tastets |
Ortigues de mar - 14,75 € |
Plat Nº 1 |
Plat nº 2 |
Arròs fruits del mar |
![]() |
Vi blanc del menú |
![]() |
Interior de la terrassa (fotografia extreta del seu Facebook) |
Angules amb suc - 42,5 € |
Calamarsets amb favetes - 12 € |
Cloïsses amb carxofes - 12,60 € |
Musclos a l'infern - 10 € |
Fideuada - 13,2 € p.p. |
Arròs de luxe (arròs amb llagosta i ànec) - 22 € p.p. |
Vi blanc Núvol (D.O. Montsant) - 15 € |
Interior del local |
Mix de croquetes - 7,50 € |
La morcilla - 8,90 € |
Mongetes amb botifarra negre - 9,50 € |
![]() |
El vi - 15,50 € ... i l'avi |
Entrecot de vedella - 16,50 € |
Flam casolà - 4,50 € |
Púding de coco casolà ja començat - 4,50 € |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -