Un ceviche de corvina
Fa 1 hora
Gyozas - 7,50 € |
Nyoquis casolans amb crema d'albergínia - 14,00 € |
Falsa tonyina amb fideus - 11,00 € |
Variacions de trufes d'oli - 5,00 € |
Exterior del restaurant |
Aperitiu "cortesia de la casa"?? - Ens haurien d'haver pagat per tastar-lo |
Carpaccio de pop - 14,00 € |
Alvocat amb salmó fumat - 11,00 € |
Turbot a la graella amb cebetes caramel·litzades - 21,00 € |
Bacallà a la graella amb verduretes - 16,50 € |
La (i mai millor dit) "dolorosa" |
Ratatouille ja acabada |
Tori Karaage - 5,50 € |
Niku Gyoza - 6,45 € (4,50 + 1,95 suplement) |
Tempura Moriawase - 5,95 € |
Maki Unagi - 5,50 € |
Pèsols ofegats amb alls tendres i pernil ibèric |
Gaspatxo |
Peus de porc desossats "Lluis de les Moles" |
Conill desossat, salsa romesco i puré Parmentier |
Flam casolà |
Iogurt grec |
Terrassa (fotografia extreta de la seva web) |
![]() |
Entrada i un dels salons del restaurant (fotografia extreta de la seva web) |
Brandada de bacallà amb daus de carbassa confitada |
Emulsió de tomàquet i escuma de parmesà |
3/4 de terrina de foie (mi-cuit) amb dàtils - 17 € i croquetes de ceps, gallina i pernil de gla - 4 € unitat |
Garrinet de Segòvia amb compota de pera - 25 € |
Tataki de toro (de tonyina, eh?) - 25 € Fotografia © by Ricard Sampere |
Sala privada |
Paté de perdiu amb gelatina de te |
Caneló d'estiu |
Carpaccio de presa ibèrica |
Ravioli de foie |
Arròs amb gambot |
Cap i pota i tripa |
Picantó del Berguedà rostit amb herbes de Cerdanya |
Gelat de fruita de la passió |
Sardina amb mantega d'espècies |
Verat lacat amb albergínia |
Fideus de porc amb verduretes |
Lletons amb mantega i llimona |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -