Un ceviche de corvina
Fa 1 hora
Pollastre arrebossat amb sèsam - 7,70 € |
Albergínia a la Shanghai - 3,50 € la unitat |
Dumpling Bulan (vegetals) i Lhamos (porc i vegetals) - 6,60 € cada ració de 4 dumplings |
Chao mian “Beijing” - 7,80 € |
Mochi - 5,00 € |
Can Barra. Exterior i hora de l'aperitiu |
Encurtits, all blanc i verat fumat |
Suquet de turbot amb cigrons i ceps |
Farcell de col amb ànec i cireres |
Torradeta de Santa Teresa amb crema catalana |
Mignardises Vallesanes |
Els cuiners del col·lectiu Cuina Vallès |
Chico Schweppes preparant GT's |
Sardina fumada - 3,50 € la tapa |
Rillette - 8 € |
Taula d'embotits - 20 € |
Taula de formatges (convidada de la casa) |
Croquetes de carn d'olla (dreta) - 1,50€ unitat, i de xipiró (esquerra) - 1,65 € unitat |
Morcilla de Burgos - 5,00 € |
Ous ferrats amb encenalls de pernil ibèric - 10,50 € |
Cap i pota amb rovellons - 13,50 € |
![]() |
Gunkan de tonyina - 3,00 € unitat |
![]() |
Amanida de pop amb kimuchi - 8,50 € |
![]() |
Temari sushi de salmó - 11,50 € |
![]() |
Bun de Wagyu - 5,50 € unitat |
![]() |
Maki calent de llagostí amb tempura i crema de formatge - 9,00 € |
![]() |
Oshizushi de panxeta i foie - 13,50 € |
![]() |
Torikatsu - 9,00 € |
![]() |
Tataki de tonyina amb ruca, tomàquet i cacauets - 13,00 € |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -