Un ceviche de corvina
Fa 1 hora
Torreznos i morcilla, i... |
|
Mar i muntanya de sipionets i salsitxes al Tickets |
Orella de porc cruixent al Pràctic (malauradament desaparegut) |
Tortillita de camarones a Casa Balbino |
Hamburguesa de peu de porc i cansalada a Cal Xim |
Gamba d'estrella al Koy Shunka |
I sashimi al Japó del mateix Koy Shunka |
Barreja de cap i pota i tripa (o qualsevol altre plat de menuts) a Can Vilaró |
Pop a la brasa amb cansalada cruixent a L'Aligué |
Caneló de tonyina al Compartir |
Careta de porc a la brasa al Axarquia |
![]() |
Onglet a Caldeni |
![]() |
Tataki de Wagyú a Caldeni |
Cigrons amb espardenyes i ou trencat del Sense Pressa |
Suquet d'anguiles... |
I cassola d'angules al Picasso |
Orella amb mongetes del Bartolí |
Salmonete a l'Espai Kru |
Bacallà amb carxofes i gambes de La Estrella |
Ortigues de mar a La Barraca del Delta |
Morcilla a Can Josep |
Confit de costella de porc amb cigrons i botifarra negra al Mam i Teca |
Les ostres amb salsa ponzu i ikura, i... |
La galta de tonyina a la brasa de carbó del Topik |
Lletons amb mantega i llimona al Gresca |
Morro de bacallà Perelló al ajillo a La Perla |
Pollastre arrebossat amb sèsam - 7,70 € |
Albergínia a la Shanghai - 3,50 € la unitat |
Dumpling Bulan (vegetals) i Lhamos (porc i vegetals) - 6,60 € cada ració de 4 dumplings |
Chao mian “Beijing” - 7,80 € |
Mochi - 5,00 € |
Can Barra. Exterior i hora de l'aperitiu |
Encurtits, all blanc i verat fumat |
Suquet de turbot amb cigrons i ceps |
Farcell de col amb ànec i cireres |
Torradeta de Santa Teresa amb crema catalana |
Mignardises Vallesanes |
Els cuiners del col·lectiu Cuina Vallès |
Chico Schweppes preparant GT's |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -