Un ceviche de corvina
Fa 1 hora
Cruixent de comí, mascarpone i musclo |
Ou a baixa temperatura amb crema de coliflor |
Coca de verdures |
Arròs de sepionets |
Papada de porc amb cremós de ceps |
Fondant de xocolata i gelat de fava tonka |
Esponja de festucs amb gelat de gerds |
Sashimi de seitons al Majide |
Sardines en saor del Bacaro |
Arròs de senyoret amb peix de llotja al minut o qualsevol altre arròs a La Mar Salada |
Cap i pota amb rovellons a la Bodega Sepúlveda |
Tempura de Sant Pere amb salsa thai al Topik |
Lletons de vedella amb nyoquis de llimona a la barra del Coure |
Tatin de ceba de Figueres amb stracciatella de burrata a Due Spaghi |
Cruixent de pop de Muros amb escuma de patata, còdium i allada al Arume |
Sashimi de toro amb wasabi al 9 de la Borriana |
Gunkan de garoines a 99 Sushi Bar |
Arròs de muntanya amb pollastre i ceps al Xerta |
Onglet a Bardeni |
Papada de porc amb cremós de ceps al Alvart |
Façana restaurant |
Soft-shell crab |
Sashimi mix de peix blau |
Nigiri unagi |
Sake Nakashita |
![]() |
Entrada |
![]() |
Carta |
![]() |
Carpaccio de presa ibèrica |
![]() |
Pop "a feira" |
![]() |
Llagostins en tempura amb salsa de mango |
![]() |
Raviolis de foie |
![]() |
Volcà d'arròs negre i marisc |
![]() |
Tallarines amb shitakes, gambes i xistorra |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -