Un ceviche de corvina
Fa 55 minuts
![]() |
Sardina Fumada Extra amb Pa de Vidre |
![]() |
Bunyols Cruixents de Bacallà |
![]() |
Croquetes de Sípia amb un Puntet d’Allioli |
![]() |
Calamars a l’Andalusa amb Maionesa de Lima |
![]() |
Truiteta de Patata i Ceba |
![]() |
Bescuit amb Xocolata |
![]() |
Bunyols de bacallà amb allioli de mel |
![]() |
Croquetes casolanes de pernil ibèric de gla |
![]() |
Arròs negre amb sepionetes i allioli |
![]() |
Morcilla amb calamarsons i suc rostit de la seva tinta |
![]() |
Braó de porc ecològic amb bunyols de moniato i mini pastanagues amb Ras el Hanout |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -