Posted by : Jordi Castaño dimecres, 29 de juny del 2016

Kotoro 
Ferlandina, 34
08001 - Barcelona

Tel. 936 676 011

http://www.kotoro.barcelona/




Una veritable llàstima aquest primer bonus track dels 3(o+) a Taula... Volent trencar la cadència quinzenal de visites a restaurants, la component femenina del comando ens va temptar amb la visita a un japonès que havia estat i li havia agradat força, i nosaltres que som dèbils i de fàcil convèncer, vam acceptar la proposta al moment...  

Situat al barri del Raval, es tracta més aviat (o almenys és l'aire que li han volgut donar) d'una clàssica izakaya (taverna japonesa) a on, com és habitual, els plats són majoritàriament en format platets per a compartir, tot i que també disposen de menú de migdia. Decoració sòbria amb mobiliari de fusta i parets vistes (com sempre, molt postureo a la decoració, però sé que molta gent ho agraeix i ho valora més que jo) i il·luminació insuficient, o tènue, si voleu. 

No admeten reserves, o sigui que si aneu, millor que ho feu a hores que no siguin les més populars, encara que el dia que vàrem anar nosaltres tan sols hi havia 3 o 4 taules i només una (a banda de la nostra) amb més d'un comensal... 

Només avançaré que el nivell de la cuina, tret d'algun plat del qual esperàvem més (com la tan anunciada broqueta de pell de pollastre), estava a un molt bon nivell, i que l'únic punt negatiu va estar en el servei, que per si sol, va ser capaç d'arruïnar el que fins a l'últim moment estava sent un molt bon àpat.  

Com sempre, em limitaré a deixar una petita mostra dels diferents plats... 



I si voleu saber més, el que vàrem tastar  i el que realment va passar, haureu d'anar com sempre al blog conjunt dels 3(o+) a Taula (jo per la meva banda, esperaré un temps a veure si el seu servei evoluciona positivament...):

Kotoro - by 3(o+) a Taula






{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. Però es que aquests temes com la "piel de pollo", són pijades... Ja ho van començar a fer a Suculent o a la Taverna del Suculent d'on vaig fer el post d'un lloc imaginari que es deia la Taverna del Sabrosón.... però el vaig fer a partir de copiar i enganxar frases que havien escrit les cuqui-bolggers que havien estat convidades (o que havien guanyat un sorgeix...). I ja em reia d'una frase que deia com...

    Anda,,, piel de pollo???.... si esto no me lo como yo.....

    I acabava explicant les meravelles de la piel de pollo...

    En resum... sempre penso que no han menjat mai pollastre a l'ast... :)

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Seran pijades, però que bona que està la pell de pollastre ben cruixent i ben adobada... :-) I a més, aquestes cuqui-bloggers haurien de saber que la pell de pollastre és molt bona pel creixement dels pits (i no els del pollastre...). :-))))

      Abraçada!!

      Elimina
    2. Sí, sí, per les hormones que porta el pollastre deien. :-)

      Si es cruixent sí, està molt bona. :-)

      Salut!

      Elimina
    3. Així els tinc jo de formosos... :-)))

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -