Posted by : Jordi Castaño diumenge, 7 d’abril del 2019

Quilez
Plaça del Doctor Ignasi Barraquer, 5
08029 - Barcelona.

Tel.: 933 213 010


www.restaurantquilez.es





Nova trobada dels 3(o+)aTaula, aquest cop per sota de la zona de confort que marca la Diagonal (tot i que molt propers a la plaça Francesc Macià i a l'Illa) a un restaurant escollit pel sènior del grup, amb la redacció del post conjunt a càrrec del sector femení.


Es tracta d'un local clàssic i ben ubicat, amb un servei que a tots ens va sorprendre per la seva professionalitat i savoir faire (i estar), sent un espai molt tranquil on gaudir de bones converses i sobretaules.

Imagino que deu ser pel temps que porta en funcionament, el fet que les seves taules estiguin ben guarnides i vestides com correspon a restaurants de la categoria que se'ls suposa. No hi ha gaires nouvinguts que participin d'aquesta filosofia de vestir bé per menjar millor.

Pel que fa a la seva presència al món virtual de les xarxes, es restringeix als comentaris de les típiques webs de posicionament i escalat de restaurants de la ciutat (TripAdvisor, Atrapalo, BcnRestaurantes.com, MiNube,...). Almenys jo no he trobat gaires posts (de fet ni un) que els facin referència...

La seva cuina és bàsicament mediterrània amb comptades concessions a cuines de fora (algun tataki, sashimi o tàrtar). El producte fresc i de qualitat, va ser el que ens va arribar aquell dia a taula.

La seva carta està estructurada d'una forma clàssica, atorgant protagonisme al tipus de producte que es vol demanar: peix, pasta, de l'hort, carn... 

Tots els plats que ens van arribar aquell dia van ser gaudits i celebrats per majoria, destacant potser els Canelons Quilez (tots tres vam coincidir en el fet que no era un plat gaire típic de demanar...)  i els Cors de Carxofes i Mostassa de Dijon (a la fotografia, cap dels dos plats anomenats...)




Si voleu conèixer la resta de plats que vàrem menjar i beure, les nostres impressions, o bé quant ens va costar i d'altres històries, ho podreu fer llegint el post que de forma conjunta hem fet a:



Quilez - by 3(o+) a Taula

Un bon restaurant, en el qual destacaria a part de la seva cuina, el nivell del servei, que és dels que, malauradament, costen de trobar avui en dia.

I la pregunta del dia que va sorgir, va ser: Quants d'aquests restaurants desconeguts i amb aquest nivell de cuina i servei deuen haver a cada barri de Barcelona?

Nosaltres ja portem uns quants descoberts amb aquesta dura feina de picar pedra (gastronòmica), però estem segurs que ens deixem uns quants... 

{ 5 comentarios... read them below or Comment }

  1. A partir d'ara, ja els tripadvisors & friends, ja tindran companyia a les cerques Google.... O això esperem 😅.

    Curiós el Quilez aquest. És una mica el model de bon restaurant, a preu raonable i sense pretensions.

    En buscarem més...

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De fet, és estrany que un restaurant que funciona des de fa quasi 40 anys no tingui ni tan sols una crítica a la web.

      A veure si tenim sort i ens arriben veus aviat d'altres similars. Em cansen les noves obertures que sempre tenen el mateix segell de guai, modelno i molón.

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Costen de trobar però sort que us tenim a vosaltres per anar a fer experiments :-DD Aquest molt bé, però. Anotat queda.
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sabem que és una feina feixuga i delicada, però per vosaltres estem disposats a tot aquest sacrifici... ;-)

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -