Posted by : Jordi Castaño diumenge, 13 de març del 2016

Caelis
Hotel Palace
Gran Via de Les Corts Catalanes, 668
08010 - Barcelona

Tel. 674 271 140

www.caelis.com




De nou gaudint de la taula i de la vida amb els companys del 3(o+) a Taula... Aquest cop en un lloc que, personalment, tenia moltes ganes de tastar doncs tenia recomanacions de diferents persones tant per la seva espectacular sala, com per la qualitat de la seva cuina. A més, té l'afegit de comptar amb un menú de migdia (per si no vols anar a la carta o al menú de degustació que també ofereixen) del que també m'havien parlat força bé.

En principi, no era el lloc escollit per trobar-nos aquella setmana, però la mediàtica visita d'una personalitat com Mark Zuckerberg la setmana del Mobile, ens va animar (i provocar) per anar a provar i fer una mica la conya... I d'entrada, he de dir que em feia una mica de por aquesta visita, per ser un d'aquells llocs en el qual "uno de los nuestros" no acostuma a sentir-se precisament gaire còmode... Si a més afegim la ubicació del restaurant, que està dins mateix de l'hotel Palace, antiga seu de les trobades del Duran (amb tot allò que ens representa i comunica al nostre grup), la combinació pensava jo que seria explosiva... :-)

Però ans al contrari... Pràcticament tot va ser positiu.... Des de la sala, ampla i espaiosa amb separació més que notable entre taules (lloc ideal per fer llargues reunions i sobretaules, alhora que també ho és per altres objectius més carnals...), fins al menjar pròpiament dit, passant per altres detalls que podreu llegir a la crònica que d'aquest lloc hem fet des del nou blog dels 3(o+) clicant al següent link:


Caelis - by 3(o+) a Taula


Només avançaré que el menú que vam fer (tot i no ser un menú econòmic), incloïa almenys TOT el consumit a l'àpat: l'IVA, el cafè i les copes de vi. I dic copes en plural doncs, ha sigut dels pocs llocs que sent menú, t'anaven omplint la copa a mesura que anaves bevent, tot i que a mi em van treure la copa en primer lloc, fet que atribueixo més al novell servei que a altres motius (o així almenys ho espero...).

I com aperitiu del post, una petita mostra d'algun dels plats...




{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. Jo crec que et van retirar la copa perquè alguna cosa van temer... Perquè tu ja no tenies la copa fora i a mi (tinc aire respetable i venerable) em seguien posant vi... :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estimat... Crec que més aviat era degut a un servei tan novell i no pas per un tema d'imatge...

      Va estar força bé i amb situacions ben divertides.

      Abraçada!

      Elimina
  2. Sí, sí, servei novell, però et vas quedar sense copa :-)))))

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com diu aquella frase feta en castellà.... "cría fama y échate a dormir"

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -