Posted by : Jordi Castaño diumenge, 21 d’agost de 2016

Coure

Passatge Marimon, 20

08021 - Barcelona

Tel. 932 007 532







Nova trobada dels 3(o+) a Taula aquest cop a un altre dels valors segurs de la ciutat. Es tracta del Coure, propietat del xef Albert Ventura, que fa uns anys dirigia també el veí Wall 57 a Valldoreix i del qual podeu llegir la meva crónica clicant aquí, i que a més assessora el restaurant de l'hotel Witty, que també podeu llegir aquí o aquí

És la seva una cuina molt personal i acurada, amb plats que venen de gust i són senzills de compartir, i amb currades i espectaculars elaboracions. El que ve a ser el concepte de Gastrobar tant de moda a ciutat.

Com aquests dies d'agost només tenien disponible la barra (espai amb decoració moderna i minimalista amb il·luminació justeta) i ja ens anava bé, vàrem demanar uns entrants per compartir, com fem habitualment i un principal (tot i que la carta de la barra tampoc els diferencia gaire) per cadascun de nosaltres. Destacaría les croquetes i un plat de fora de carta que ens va encantar a tots tres i el plat de lletons que em vaig demanar jo, i que entren en competició amb els del Gresca






Però com sempre, si voleu saber els detalls de com va anar tot plegat, la crònica detallada de la visita la podreu fer a la web dels 3(o+) a Taula 




{ 2 comentarios... read them below or Comment }

  1. Està clar que les croquetes i l'ensaladilla s'han de tastar! Però a taula :-)

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les croquetes, penso que són un must. L'ensaladilla, tampoc crec que hi hagi per tant... Però esta clar, que en una taula com Déu mana... :-)

      Salutacions!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguir per email

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -