Posted by : Jordi Castaño diumenge, 14 de maig del 2017

La Taverna dels 11

Tavern, 11
08021 - Barcelona

Tel. 699 891 648




Roast-beef de fetge de vedella i pastís de formatge d'Stilton... Aquest són sens dubte els dos millors plats que vaig tastar a l'última trobada dels 3(o+) a Taula. Si més no, els més sorprenents... I un dels dos, van ser unes postres que de fet no acostumo a demanar mai, i que quan vaig tastar la porció que havíem decidit compartir, no vaig poder-me resistir a demanar un de sencer per a mi. Brutal... :-)

Tots els plats els vaig trobar d'un alt nivell (particularment, no em va acabar de fer el pes la cua de bou per excés de xocolata o cacao a la salsa, tot i que s'olorava des de la mateixa Via Augusta, però és una percepció particular i sobre gustos, ja se sap...) i amb una bona RQP (excel·lent en el cas de les croquetes, grans com sants pares i a 1,35€ la unitat).

Ben trobat el nom de l'establiment ubicat al número 11 del carrer Tavern, amb una barra i únicament 11 tamborets. També disposa d'un parell de taules (més enllà del minimalisme) a fora, per a dues persones cadascuna. S'ha de dir també que tant ell a la cuina com ella a la barra  servint, són encantadors.  



Com sempre, si voleu veure la resta del que vàrem demanar, el detall dels plats escollits, el que vàrem pagar, i les sensacions generals que ens va provocar, ho podreu llegir a la crònica detallada que de la visita hem fet a la web dels 3(o+) a Taula clicant en el següent enllaç: 

Tot i la meva reticència personal a dinar en llocs de barra, he de dir que vaig sortir prou content d'allà i que és un dels restaurants a tenir molt en compte si estàs per la zona. Atenció també al menú de migdia que allà fan de dilluns a dijous i que (diuen) és dels bons de Barcelona.


{ 2 comentarios... read them below or Comment }

  1. Si ha taules per a dues persones per mi ja valdria. Ara miro al tres o més la resta de plats. :-)

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. pepa, a fora (mini terrassa) tenen taules de dos, però amb poc espai... molt ajustadet tot! ;-)

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -