Posted by : Jordi Castaño diumenge, 14 d’abril del 2019

Pins Mar
Passeig Marítim, 86-100
08392 - Sant Andreu de Llavaneres

Tel. 937 926 902




De nou per la costa del Maresme a la recerca d'un bon lloc a on fer un bon arròs (tot i que Ca L'Estrany va deixar el llistó molt alt...), vam anar a parar a aquest restaurant força conegut entre els habitants de la comarca.


La localització... 

Situat a
 l'entrada de Sant Andreu de Llavaneres, venint de Barcelona per la N-II, podem accedir al seu pàrquing privat (si tenim sort de trobar plaça) només girar la rotonda d'entrada al poble, i trucant al timbre perquè ens aixequin la barrera. 


Com vam anar un diumenge al segon torn (si, si... sé què és terrible, però vam anar al segon torn...), ja vam haver de deixar el cotxe aparcat a fora, al carrer que puja des de la rotonda. Cap problema, perquè era prou a prop.


El servei...

Un dels punts fluixos, amb manca d'empatia i poca professionalitat. Tret del propietari, que se li veien taules, encara que massa efusivitat per part de la, imagino, habitual parròquia. 


El target de públic que omplia i deu omplir les seves sales, tampoc crec que ajudi gaire (de fet, penso que la zona ha de ser un dels pulmons de Tabàrnia...). 



El local...


Ubicats en un entorn privilegiat, a tocar del mar i amb un passeig tot just al davant, disposa de diferents sales, interiors i exteriors, amb accés a una agradable terrassa, a la qual imagino que els sopars a l'estiu han de ser un autèntic plaer. 

El dia que vam anar nosaltres, al ser diumenge, presentava un ple absolut (ens van donar el torn de les 15.15...) i com era un dia d'aquells de quasi estiu, ens vam quedar a la terrassa de fora, que aquell dia almenys, tenia un públic cridaner i sorollós. I el remat final va ser haver d'aguantar l'havà d'un "senyor" dels que acabaven el primer torn. En fi... que si mai torno, no serà pas en cap de setmana...


La carta...

La seva carta és un reguitzell de productes i preparacions de la mediterrània. Així, ens trobem amb morralla, cloïsses, cargols de mar, musclos, navalles i un llarg etcètera, configurant els seus entrants, dividits entre freds, planxa, cassola i fregits. 

Entrants freds i calents, entre els quals figuren a part d'amanides i sopes, els seus arrossos. 

La part forta de la carta està dedicada als peixos, cuinats a la sal, a la graella, a la cassola o bé al forn, així com als mariscs. 

I acabant amb unes quantes opcions de carns, per aquells a qui el tema mar no els fa gaire el pes...  


La teca...

No ens vam complicar gaire l'existència i vam optar per compartir uns Musclos a la brasa, que segons sembla tenen una merescuda fama, i una bona i ben fregida Morralla.  









I d'entre les diferents alternatives d'arrossos que ofereixen, tots a un preu similar i ajustat, tret de l'arròs de llamàntol (lògicament) vam triar la Paella Marinera, que va arribar ja emplatada, la qual cosa em fa pensar que esperen a tenir unes quantes comandes de cadascun dels arrossos per començar a cuinar-los en paelles de més gran format. No és que passi res, però m'agrada veure arribar la meva paella...  

Tret d'això, un arròs correcte tot i que una mica passat de punt. 





I un Cafè Irlandès, recordant vells temps en què per a mi era un fet habitual després dels àpats. I de tres colors... :-)




El compte...

Amb una ampolla de Les Sorts, una fresca garnatxa blanca del celler Masroig de la D.O. Montsant, es va quedar en poc més de 75 €. Uns 30 € per cap sense begudes, que penso és una RQP correcte per una bona cuina i un millor entorn.



I conclusió...

En resum, un lloc d'aquells que sempre va bé conèixer per quan et pregunten allò de si coneixes algun lloc per anar a fer un arrosset per la costa del Maresme. Cuina correcte, indret espectacular, i preu just.

{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. Ostres... pulmons Tabarnia.... com mos estem tornant 😂😂😂.

    De fa molts anys (i no pas ara perquè estigui jubilat), evito aquests llocs en dia no feiner... Saps que el soroll i el bullici, no puc amb ells...

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Calli, calli... que m'ha costat una bronca el post... :-)))

      Inconvenients d'haver d'anar amb personal encara en actiu...

      Abraçada!!

      Elimina
  2. No és una zona gens habitual per a mi però no està de més saber de la seva existència.
    Això de l'arròs ja emplatat i que estigués un puntet fet més del que ens agrada pot ser sospitós, com dius, de que era per més d'una taula. Pse.

    Tabàrnia no quedava més cap a sud? :-DDD

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però l'arròs bo, eh? Que penso que és un lloc que paga la pena, però podent anar entre setmana, imagino que molt millor.

      I malauradament, el femer de Tàbarnia s'estén cada cop més... :-(

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -