Posted by : Jordi Castaño diumenge, 30 de juny del 2019

La Cuina del DO
Plaça Reial, 1
08002 - Barcelona

Tel. 934 813 666

www.hoteldoreial.com





En aquesta nova trobada dels 3(o+)aTaula en què vam tornar a coincidir tots tres, vam tornar a fer un altre restaurant d'hotel. Tria a càrrec del Ricard i redacció del post conjunt per part meva

Situat a la cada cop més masificada i degradada pel turisme Plaça Reial, ens trobem amb l'hotel DO Plaça Reial, qualificat com a 5* GL i definit com a Boutique Hotel Gastronòmic. 

Integra tres diferents opcions on poder tastar la seva cuina: La Cuina del DO, situada al celler sota unes voltes històriques i que va ser l'opció per nosaltres triada, La Terrassa del DO que dóna a la mateixa plaça, i el Terrat del DO a la planta superior i amb una carta més limitada. 

Pot semblar estrany, però el dia que vam anar vam estar totalment sols a l'elegant i confortable menjador interior de l'hotel, mentre que les taules de la terrassa estaven totes agafades. No entenc la capacitat de patiment de la gent, quan podent gaudir còmodament d'un bon àpat, s'estimen més el soroll i la calor que aquell dia feia a Barcelona... 

La Cuina i La Terrassa del DO comparteixen carta, en la qual més de la meitat de les referències són o bé tapes o bé entrants, deixant un protagonisme més testimonial a arrossos, peixos i carns. I això fa complicada l'elecció, ja que cada dia m'agraden més els entrants i tapes que els plats principals més contundents...

Pel que fa al Terrat del DO, la seva carta integra algunes de les tapes de la carta dels altres restaurants, i afegeix algunes taules d'embotits i formatges i altres plats populars (hamburguesa, sandvitx o pizzeta).

A part de la carta, tenen uns quants suggeriments que aquell dia van ser tres  espectaculars plats principals, entre els quals destacaria aquests Peus de porc amb espardenyes d'un altíssim nivell. 





Si voleu conèixer la resta de plats que vàrem menjar i el que vam beure, les nostres impressions, o bé quant ens va costar i d'altres històries, ho podreu fer llegint el post que de forma conjunta hem fet a:



La Cuina del DO - by 3(o+) a Taula

Un altre bon restaurant d'hotel amb una carta que tot i poder semblar reduïda, penso que és suficient i amb bones opcions per menjar picant una mica de tot. Excel·lent RQP que et porta a preguntar com pot ser que mengis en un entorn com aquest, amb un servei de primera i una cuina ben elaborada i amb producte top i de qualitat, pel mateix preu que fa quinze dies en un restaurant amb tele al menjador, cuina correcte i servei justet...   

{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. Bona reflexió. I de fet crec que el preu del lloc amb TV, hagués estat superior demanant els mateixos plats que aquí.

    Crec que un dia caldrà definir un post amb títol "massoquisme i restauració", per entendre com alguns poden gaudir d'un àpat, en ambients aclaparadors i sorollosos...

    Abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo estic segur que hauria estat més car. I imagina aleshores el cabreig amb el que hauriem sortit...

      Esperem que la meva tria d'aquesta setmana sigui una mica millor...

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Això de les terrasses amb tanta calor només que veig dues raons per seure, el fumar i que et vegin allà, postureo :-)

    Jo opto per dinar dins i fer el cafè i cigarreta a la terrassa, si em deixen...


    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ha, ha, ha... T'has deixat un motiu més important i per mi l'únic vàlid... seure per veure la fauna urbana i comprovar fins a quin punt estem perdent com a espècie...

      I faig el mateix que tu ;-)

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -