Posted by : Jordi Castaño diumenge, 2 de juny del 2019



Buj 
Provença, 73
08029 BARCELONA

Tel.: 934 101 314

http://www.restaurantbuj.com/




En aquesta nova trobada dels 3(o+)aTaula, vam ser convocats pel sènior del grup a un restaurant dels anomenats clàssics de Barcelona, del qual la redacció del post conjunt ha estat a càrrec d'un servidor. 

Tot i que "només" compte amb 30 anys de vida, té un cert nom a ciutat com a clàssic d'aquells en els quals la cuina sempre obeeix a uns estàndards de qualitat.

Localitzat a l'Eixample Esquerra, es tracta d'un local de tall molt clàssic amb mobiliari de fusta i cuidada decoració, amb taules ben vestides i bona i agradable il·luminació. Sala tranquila que convidaria a allargar la sobretaula si es complissin la resta de paràmetres de qualitat i comfort que busquem a un restaurant.

Servei distant del que no et fa sentir precisament còmode d'entrada. I això que som d'allò més agradables i conversadors... :-)

Com fem habitualment, vam demanar de dinar a la carta per poder valorar amb objectivitat la cuina del local. Aquesta, s'estructura en Entrants, Carpaccios, Peixos, Amanides, Arrosos, Carns i Bacallans. A més, disposen d'un menú de degustació i dels que ens va semblar que era la seva millor opció, que era el Menú de Migdia. Per 20 €, incloïa un entrant, un principal, unes postres, la beguda i el cafè. I amb molt interessants i bones opcions... 

Resumint abans d'hora, diré que el més destacable va ser aquestes postres que vaig demanar jo i que feia mooolts anys que no feia. I és que en un lloc com aquest, ja vaig intuir que el farien comme il faut. Un Irish Coffee d'aquells que fan goig amb els tres colors perfectament marcats i que malauradament no tothom sap fer.



I si voleu conèixer la resta de plats que vàrem menjar i el que vam beure, les nostres impressions, o bé quant ens va costar i d'altres històries, ho podreu fer llegint el post que de forma conjunta hem fet a:


Buj - by 3(o+) a Taula

Poca cosa avui a afegir... Tan sols, que si el sènior ens continua portant a llocs així i per aquest camí, li haurem de fer una passejada pel barri del Born, GOT Style.  




{ 5 comentarios... read them below or Comment }

  1. El sènior, ara per ara, porta una trajectòria pro exitosa amb la cerca de restaurants. No me seas 🐏

    Si fem una estadística dels 3 pitjors que hem visitat, aquests està en el top 3, però dels tres, si mirem les qualificacions, és el menys desastre...

    #ahí_lo_dejo

    Abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja sé que tens un nom en això, però com bé saps, només cal una sola taca per malmetre l'expedient... :-)

      Jo ja tremolo pel d'aquesta setmana, que a més et toca a tu comentar...

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Doncs està bo el irish, i la sangria, i el pijama. Quina mania de rebutjar als clàssics, a mi m'agraden. :-)

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No et confonguis pas, Pepa. Mai he rebutjat els clàssics ni tan sols lo "viejuno". A mi m'encanten els irish, la sangria i fins i tot els pijames, tot i que sóc més de negligée... :-)

      El que em passa és que amb el pas dels anys el meu paladar s'ha anat afinant i el meu estómac s'ha anat tornant cada cop més delicat. Per tant, si no ho fan bé i amb les millors matèries, no són pas sant de la meva devoció.

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -