Posted by : Jordi Castaño diumenge, 7 de juliol de 2019

Paquita Slow Bistró
Riera Buscarons, 8
08360 - Canet de Mar

Tel. 696 345 494





Ara fa uns dies, vaig anar a fer un tomb per la zona del Maresme i com ens va agafar l'hora de dinar, em van recomanar aquest cèntric i interessant restaurant. 


La ubicació...

Situat al barri antic de Canet de Mar, al costat de la Casa Museu Lluís Domènec i Muntaner. Aparcar a prop no és pas una tasca senzilla, però si ens allunyem una mica del centre, sempre podem trobar algun forat als carrers del voltant o bé aparcar al pàrquing públic que hi ha al costat.


El local...

D'estil informal inspirat en els bistrós francesos, ens trobem amb un petit i acollidor local amb un mobiliari funcional de fusta i ferro, amb un llarg banc que recorre el llarg de l'establiment. La il·luminació està molt ben trobada amb una gran barreja d'estils que dóna com a resultat un ambient molt íntim i familiar.




La Carta...

Sorprenent la varietat de plats i opcions que tenen, permetent fer des d'un àpat informal a un menú amb plats més elaborats i contundents. 

Destaquen (pels comentaris llegits) les seves completes hamburgueses amb uns preus que oscil·len entre els 8 i els 10 €. Altres opcions són els platets i tapes per compartir, les amanides i els plats principals, amb arrossos i altres elaboracions a molt bon preu. 

Tanmateix disposen de menú de migdia entre setmana, i els caps de setmana un menú de festa per 18,90 € amb tot inclòs. 

La carta de vins és ben completa amb abundants referències del país. 


L'elecció...

Com anàvem tard i tampoc sabíem ben bé que demanar, vam optar per l'opció del menú de dissabte, amb interessants opcions de primers, entre els quals vam escollir una Morralla de la Llotja d'Arenys i unes Carxofes al Forn amb Vinagreta








I un Arròs Mar i Muntanya de perfecta cocció i punt, al qual li sobrava (sota el meu criteri que no ha de ser pas el de la majoria...) la picada d'all i julivert. En qualsevol cas, un arròs de primera en un menú. 




Ni recordo que vam fer de postres i ni tan sols si en vam fer... Però estaven inclosos al menú. 


El compte...

Exactament el que deia el menú... 18,90 € per cap. Ni més ni menys.

I si us fixeu en el tiquet, no és que siguem persones que ens beguéssim fins i tot l'aigua dels gerros... És que per una errada meva vaig demanar una ampolla (crec recordar que era un Bàrbara Forés) sense especificar el color i quan la van portar i obrir, vaig dir que era una errada meva i els vaig demanar que em portessin del mateix celler l'ampolla de blanc, demanant que l'altre me la guardessin que me la portaria a casa. I em van rebaixar el preu de l'ampolla i me la van entregar amb un tap d'aquells de publicitat que fan el buit. Tot un detall. 




El resum...

- Bona opció al Maresme.

- Local acollidor i amb molt d'encant. 

- Carta variada on tenen cabuda diferents opcions de cuina.

- Servei amable, simpàtic i professional, d'aquells que fan goig de debò. 

- Relació qualitat preu molt bona. 


{ 10 comentarios... read them below or Comment }

  1. Detalls com el del vi, són molt importants per mi.

    Mostren ganes de complaure al públic. Molts llocs els caldria aprendre d'aquests detalls.

    Abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De vegades aquestes troballes sorprenen molt en positiu... I no tan sols per una bona cuina, sinó per petits detalls com aquest.

      Abraçada!

      Elimina
  2. Tot un detall la rebaixa en el preu de les ampolles de vi. Com diu en Ricard: que n'aprenguin!!!

    Joan.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A la majoria de llocs m'haurien dit que era el que havia demanat... Tot un detall per part seva i una lliçó per altres.

      Salut!

      Elimina
  3. Ahh, se m'oblidava... l'arròs fa una pinta espectacular per ser de menú. Sembla una molt bona RQP

    ResponElimina
    Respostes
    1. El mateix penso. Hi tornaré aviat per fer carta a veure que tal.

      Salut!!

      Elimina
  4. Respostes
    1. No tenen una carta molt extensa, però més que suficient. I amb molt bon savoir faire...

      Últimament estic explorant bastant aquelles zones... :-)

      Elimina
  5. Per menú de cap de setmana un preu molt ajustat i per les fotos sembla de qualitat.

    Mira que és fàcil tenir content al client amb petits detalls com aquest i mira que encara hi restaurants amb normes quadriculades que fan que no hi tornis. Molt bé per ells!

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que tornaré a fer carta algún vespre i ja us diré.

      Però si que ten raó amb lo senzill que és fer bé les coses i tenir content al client...

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia dels 3(o+)aTaula

Guia dels 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguir per email

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -