Posted by : Jordi Castaño diumenge, 8 de setembre del 2019

Marea Alta
Av. de les Drassanes, 6
08001 - Barcelona

Tel.: 936 313 590


https://mareaaltamareabaja.com/






Nova trobada estiuenca dels 3(o+)aTaula de nou amb la mateixa absència d'un dels components. Potser algú té massa vacances...

La tria del lloc va ser meva, mentre la redacció del post conjunt ha estat a càrrec del Ricard. 

Situat al barri del Raval i a tocar de l'estàtua de Colom, es tracta d'un restaurant especialitzat en peix en què no té cabuda ni tan sols una referència de carn o aviram. Que fugin doncs, els que no poden fer un àpat sense aquests productes.  

La sala se situa a la planta 24 d'aquest edifici i té una forma circular, el que ens permet veure tota Barcelona als nostres peus. Penso que és el millor restaurant de la ciutat pel que fa a les vistes. 

La seva carta està estructurada en entrants, primers, guisats i brasa, podent afirmar que els dos primers grups serien plats més a compartir i els dos segons, serien els plats més principals. 

Destacaria de tot el producte que ofereixen, l'apartat de brasa en el qual podrem trobar peixos en gran format i amb coccions adequades aquests. 

La carta de vins pot semblar curta per la categoria que al lloc se li suposa. 

I podeu veure a continuació part de les vistes que des de la nostra taula podíem gaudir, i el meu plat principal de l'apartat Guisats i que va ser un Fricandó de ratlla amb rossinyols i arròs blanc. 






Si voleu conèixer la resta de plats que vàrem menjar i el que vàrem beure, les nostres impressions, o bé quant ens va costar i d'altres històries, ho podreu fer llegint el post que de forma conjunta hem fet a:


Marea Alta - by 3(o+) a Taula

En resum: servei eficient en un restaurant exclusivament de producte marítim ideal per portar a familiars o clients que vénen de fora, o fins i tot i segons m'han dit, per a cites romàntiques al vespre... :-)

RQP correcte pel lloc del qual parlem i penso que és un lloc a conèixer.

{ 5 comentarios... read them below or Comment }

  1. Pel que llegeixo, vas sortir-ne més excited que jo i ja va quedar reflectit a les puntuacions, en que em vas superar per dues dècimes.

    I no és pas que no m'agradi, que ja saps que si. Però té un «no sé que» que fa que no m'hi senti del tot de gust (que no vol dir a disgust).

    De totes maneres i com poso al meu post, candidat per anar a la Guia.

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. candidat per anar a la guia, sí!!! :-)

      Elimina
    2. Home... més excited tampoc. Però sense tocar els peixos de brasa, el preu final, sense ser econòmic és prou permissible.

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Si més no, les vistes espectaculars. Aquest serà per una celebració, ja el tinc al cap.

    Salut!

    ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -