Posted by : Jordi Castaño divendres, 26 d’octubre del 2012


L'Odissea de l'Empordà
Carrer del Castell, 6 
17468 Orriols - GIRONA
Tel: 972 551 718

www.odissea-emporda.com
info@odissea-emporda.com



Feia més de 10 anys (concretament des de l'any 2001) que no havíem estat en aquest bonic i tranquil hotel, situat a l'Alt Empordà entre L'Escala i Banyoles. Es tracta del antic Castell d'Orriols totalment restaurat i amb unes espaioses suites (on es van allotjar personatges il·lustres) decorades amb escultures i pintures originals. El petit i poc bulliciós poble, feia la mateixa olor a bestiar que a l'altre visita...

Tot i que quan vaig fer la reserva, vaig donar per fet que soparíem al seu restaurant, del qual guardava un grat record, no va ser possible ja que, com ens van informar, des del passat mes d'agost havien trencat relacions amb el xef per desacords (un problema de cor... la meva dona em diu que el problema era de cor i no desacord... cada dia estic més sord...) i només servien l'esmorzar.

Les suites eren tal i com les recordàvem en el seu dia.  Àmplies i molt confortables. A la entrada hi havia un sofà llit que podia fer les funcions d'habitació separada. Bon equip de música, i increïblement dolent l'aparell de TV.  El bany més que generós a les seves mides i amb una gran banyera a on relaxar-se. Detall a la habitació d'una ampolla de garnatxa i unes galletes.

Complert i correcte esmorzar que constava d'un parell de panets per cap, amb tomàquets per sucar i embotits variats i una got de suc de taronja, i d'un croissant i una ensaïmada per el cafè amb llet.

L'únic punt negatiu que vaig trobar va ser que des de les 22:30 fins crec que les 8:00 del matí no hi havia cap mena de servei. 

En resum, un lloc a on escapar-se i desconnectar totalment per uns dies i trencar l'habitual ritme de treball, i passar una vetllada romàntica en bona companyia.



Detalls de l'habitació 

Obres d'art en totes les estances de l'hotel...


{ 3 comentarios... read them below or Comment }

  1. Hola,

    Molt agradable aquest lloc pel que mostres.
    Però m'ha vingut una pregunta... Fa anys al carrer Copons de BCN hi havia un prestigiós restaurant anomenat la Odisea. Estava al local on ara hi ha el Koy Shunka.

    També era de luxe, amb una sala amb sofàs per prendre el cafè post dinar. I de cop va desapareixer i em van dir que es va traslladar a l'Empordà. I ara he pensat... a vuere si és aquest.

    En saps alguna cosa?.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ricard,

      Quan varem anar al restaurant l'any 2001 recordo que el xef ens va comentar que havia tancat un restaurant que tenia a Barcelona per fugir del stress de la ciutat i anar a la tranquil·litat d'un lloc com el poble d'Orriols.

      De fet, a la web de l'hotel parla del restaurant l'Odissea de Barcelona, que portava un tal Antonio Ferrer, o sigui que segur que parlem de la mateixa persona.

      No recordo bé que es el que varem sopar (no redactava gaires coses al blog), però si que tinc l'imatge d'un molt bon sopar.

      Salutacions.

      Elimina
    2. Si exacte és el mateix!
      Però al Empordà al castell de Orriols.

      No ser dir-te si continuem amb la mateixa qualitat, el del carrer de Sagristans era de referència.

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -