Posted by : Jordi Castaño dijous, 11 d’octubre de 2012


SHIBUI
Compte Urgell, 272
08036 - Barcelona

Tel. 933 219 004






Varem anar aprofitant una oferta que vaig veure i que realment estava molt be de preu (45 € per a dues persones, tot inclòs en un restaurant japonès d'aquest nivell) i no ens va decebre gens.



Per començar, ens varen servir una amanida d'algues que personalment, es un dels nous sabors a la cuina que mes em sorprenen. Acompanyat per una vinagreta que haure d'investigar com s'elabora (imagino que miso, sèsam blan i negre, soia i algun altre ingredient...).

Amanida Shibui



Molt bones les gyozes (que son una mena de ravioli o "empanadilla" de carn i verdures).


Gyozas



Continuem amb unes broquetes de pollastre Yakitori, que son bàsicament trossos de pollastre marinats amb salsa Teriyaki i intercalats amb ceba de Verdeo i rostit a la graella. La foto, de pena...


Yakitori



El següent plat van ser uns fideus amb carn i verdura (Yakiudon) molt gustosos però també increïblement difícils d'agafar... Moment d'instint assassí... 
  
Yakiudon



La tempura (de marisc i verdures, segons deia el menú), va ser el plat mes fluix. No perquè fos dolenta, però el nivell amb el que elaboren aquest plat al Matsu de Sant Cugat, feia que no destaques gaire. Per un altre banda, potser un xic enganxat tot plegat i per un altre, el marisc era difícil de localitzar...


Kakige



El assortiment de sushi (maki i niguiri), amb un producte molt fresc i bo. Ens va encantar.


Sushi variat



De postres, varem començar per unes trufes (de té, cacau i no recordo l'altre...).


Trufes japoneses



I varem acabar amb una mousse d'ametlles que si no fos per la confitura de gerds que portava per sobre, tampoc li vaig trobar gaire la gracia...


Mousse d'ametlla

En resum, molt bon japonès al Eixample de Barcelona en el que estic segur que, a banda d'aquest menú tancat, s'ha de jalar molt i mol bé.

Per posar-li un però, ja podrien posar uns bastonets d'una mica més de qualitat i d'allargada...





Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Amb la tecnologia de Blogger.

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguir per email

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -