Posted by : Jordi Castaño dimarts, 16 de novembre de 2010

Tercera visita a aquest excelent restaurant de cuina japonesa amb tocs de cuina catalana.
Varem demanar per segon cop el Menú Sushi, que està composat per un entrant, un plat de tempura, un asortiment de sushi i sashimi i els postres.




- Entreteniments. Arrós inflat (semblen Krispies...)



- Entrant. Palometa (japuta pa los amigos) arrebosada amb farina o pols d'arrós. Servida amb un xic de sal de curry i un troç de llimona.



- Tempura de verdures variades, llagosti i calamar. Servida amb Daikon rallat i caldo Dashi (crec).



- Assortiment de sushi i sashimi. Realment espectacular. Molta cura i qualitat en la materia prima.



- Els postres. Macedonia amb sorbet de coco, suffle de gingebre i bombó de xocolata (crec que amb gingebre també)



I tot aixó regat amb un vinet blanc del Priorat que el sumiller ens va recomanar.


Ubicación:Sant Cugat del Vallés

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Amb la tecnologia de Blogger.

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguir per email

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -