Posted by : Jordi Castaño diumenge, 26 de juny de 2011

Ingredientes:
- 5 cc. Campari
- 5 cc. Martini Rosso
- Hielo
- Twist de limón o naranja
- Vaso ancho

Elaboración:
introducir abundante hielo en el vaso. Añadir el Campari y el Martini Rosso a partes iguales. Mezclar con cucharilla y adornar con un twist de limón o naranja. Disfrutar.

Opinión:
Es amargo de cojones, pero cuando llevas unos tragos llega a pillar bastante.



{ 2 comentarios... read them below or Comment }

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Pués aparte de tener un bonito color, parece refrescante y personalmente a mi el tema del amargor no me desagrada, casi lo prefiero...
    Puedes preparármelo cuando quieras.

    ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguir per email

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -