Dites a tenir en compte
"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw
"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez
"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco
"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín
"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando
Es que el pollastre bo, és molt bo..!!.
ResponEliminaEl problema és que estem mentalitzats amb que el pollastre és una menja low-cost i el dia que compres una peça d'aquestes grans i amb garanties, a l'hora d epagar dius "ostres!".
Però val la pena de tant en tant desdinerar-se una mica i gaudir d'un bon pollastra guisat com aquest que proposes.
Salut!
Doncs a casa, quan el preparo sempre hi han queixes de les meves filles respecte a la consistència de la carn... Diuen que és més sencera i que té un gust molt més fort. Això es que ja estan habituades als "pollastrus insipidus vulgaris".
EliminaPersonalment a mi és un dels plats més senzill de fer i que millor resultat dona. Aquest i qualsevol altre plat d'aviram de qualitat...
Salutacions i gràcies!
Nosaltres ja no mengem mai pollastre de "super". Ni per guisats ni per fer a la brasa. Només gastem pollastre del Montseny, o també del prat de Seva.
Elimina