CALAMARSONS AMB ROVELLONS
Fa 4 hores
ESTHER: Sóc molt fan de les sardines venecianes, en saor, escabetx o similars i les tasto a tot arreu on vaig, si puc. I com aquestes i les del Bacaro (tenen arrels en comú, es clar) no he tastat res igual! Bé, em falten tastar les del Ricard! ;-) Un restaurant que mereix visita sí o sí. Jo repetia i veig que mantenen el nivell dels inicis. Fugir-ne però, els caps de setmana si no t'agraden les aglomeracions.. |
RICARD: Jo pel que veig soc el que (com sempre), vaig sortir menys excited del lloc. Els plats tots molt bons, però amb la meva mania de la RQP i la del joc de voler encertar el preu, em va sobrar algun euret... Érem 3 amb una ampolla de vi i dos postres.. I per tant anar en parella (el meu habitat natural), el cost s'hagués anat cap a 60€... I jo soc del parer que per superar la barrera psicològica dels 50, se'm han de posar molt bé... :) Per altre banda l'ambient bussines-Casper, em va sobrar una mica... Vaig quedar copsat pel que va entrar amb aire colega dient "Teneis un Barolo que esté bueno?". Vaja ... que em quedo amb Bacaro i les seves sardines en saor .... ;) |
JORDI: Potser és dels pocs llocs en el que després d'escoltar i llegir tant de soroll mediàtic, estic totalment d'acord. Una cuina autèntica, amb producte de qualitat i sense gaires tonteries a on saps el que menges a cada queixalada. A més, personalment vaig poder tastar unes quantes elaboracions noves per mi. L'únic dubte que m'ha quedat (i ruc jo per no preguntar-ho), és el significat de l’euro que ens van cobrar en concepte Nepal. I no és per l’euro en sí, sinó més aviat per pura curiositat. |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -
Pot ser la zona del menjador on era la taula era el Nepal i es paga suplement. Tu vas notar la decoració diferent o la cadira més còmoda?? :-))))))
ResponEliminaAlgú panet o alguna cosa que et posen a taula com aperitiu, penses que és cortesia de la casa i després el cobren ¿·? No seria la primera vegada què passa en un establiment això.
A veure si l'esbrines i ens expliques. :-)
Salut!
Bona Pepa!! No crec que ho esbrinem mai, però imagino que més que algun aperitiu (no crec que existeixi cap d'aquests a 1 €...), havia de ser per motius solidaris que no indiquen a cap lloc...
EliminaSalutacions!!
fa hipster donar pel nepal! ;-)
EliminaQueda lleig això de donar pel nepal... :-))))
EliminaUn dels millors restaurants italians de Barcelona segons tinc entes. Però jo no he anat mai. Com sempre, és tan interminable la llista...
ResponEliminaDoncs no deixis d'anar Lluïsa. Crec que tot i picar una mica, val molt la pena tastar la seva cuina.
EliminaSalutacions i ja diràs la teva si vas per allà.