Posted by : Jordi Castaño diumenge, 1 de maig del 2016

La Dama
Av. Diagonal 423-425
08036 Barcelona

Tel. 932 096 328

www.la-dama.com



Decena visita gastronòmica dels Tres(o+) a Taula (com passa el temps...), en la que vàrem voler buscar quelcom especial per conmemorar aquesta xifra rodona. 

Havíem escoltat la noticia de la reobertura de La Dama, aquest cop de la mà de l'empresari Parrado, el mateix dels Cañete i Martinez a Barcelona i vàrem decidir anar a treure el nas. Aquest restaurant que era un dels clàssics de la nostre ciutat amb una cuina d'influències clarament franceses, fa tot just un any va tancar les seves portes, i ara ha vist com li han fet un bon rentat interior intentant mantenir l'essència de l'anterior pel que fa a ambientació i cuina, i canviant radicalment el servei per un, dit d'una forma suau, d'una "modernor" molt més accentuada. Ja sé que les tendències a una ciutat com Barcelona, passen pel peatge del cosmopolitisme, però a mi m'aclapara aquest estil tan "casual" o com p____ es digui, i que, sense voler personalitzar en cap dels individus del servei, vaig trobar totalment fora de lloc i més adient per un espectacle de varietats o de circ, que no pas d'un restaurant de luxe com se suposa que volen fer d'aquest.

En resum, menjar amb poques opcions però prou bé, i preu al voltant dels 50-60 € per cap, tot i que aquest cop ens va sortir mes econòmic (uns 40 € i escaig) doncs van deixar de cobrar alguns extras, imagino que al sentir el comentari de "ja porten el berenar" quan portaven els principals (més de mitja hora d'espera per un restaurant d'aquest tipus amb una dotzena escasa de taules, no és el més habitual). Si voleu conèixer més detalls i anècdotes del dinar i del lloc, ho podreu fer clicant al següent link que us portarà a la web del grup:

La Dama - by 3(o+) a Taula




He llegit que a part de dinars i sopars, serviran pels matins esmorzars de forquilla, i berenars de 17 a 19 h. També funcionarà com cocteleria fins a les 2 de la matinada. No sé si serà massa...  En qualsevol cas, esperem que els hi funcioni molt bé, doncs el lloc s'ho mereix. 

{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. Segons parles del temps trobo una gran idea que facin també esmorzars i berenars, així ja seus a primera hora del matí i ja tant dóna el que trigui el plat, saps que el cuiner no marxarà. :-P

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona aquesta Pepa!! Realment, se'ns va fer una mica pesat tanta estona, i sobre tot entre els entrants i els principals. I l'estrany és que passi en un lloc en el que apenas hi havien 20 persones dinant. Però com és el començament, els hi donarem un vot de confiança... :-)

      Salutacions!!

      Elimina
  2. No m'havia fixat en el "descompte".... ara he mirat tiquet...

    En tot cas la RQP, és prou bona...

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant! I si la comparem amb el Miserable, ja podem dir que és espectacular... :-)

      Abraçada!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -