Posted by : Jordi Castaño diumenge, 19 de juny del 2016


Momos
Martínez de la Rosa 71
08012 - Barcelona

Tel. 932 185 327

www.momosbcn.com




Situat al costat de la Plaça del Sol a la Vila de Gràcia, ens trobem aquest restaurant de cuina asiàtica que obre només per sopars i conegut sobretot pels seus momos, també anomenats dumplings, gyozes o raviolis, però en el que hi ha força més plats que caldria destacar. És la seva una carta amb gran varietat d'opcions de plats per a compartir (a excepció de les sopes...) i de les que és complicat l'elecció doncs hi ha molts plats que et ve de gust tastar. A més, seguint la tradició d'altres restaurants asiàtics, il·lustren els seus plats amb les corresponents fotografies per què et puguis fer una idea més aproximada de com serà el plat que t'arribarà a taula. Val a dir també, que té una ampla opció de plats vegetarians i vegans. 

Disposa de dues sales amb dos diferents nivells i una decoració senzilla amb taules i cadires de fusta. Com acostuma a passar en aquests llocs, absència total d'estovalles, que són substituïdes per estalvis i tovallons de paper i els habituals bastonets de fusta. Il·luminació tènue però suficient i sonoritat que pot arribar a ser força aclaparadora si s'omple la sala (fet aquest, que sembla ser bastant habitual). Millor anar amb reserva pel que vaig veure aquell dia (que va ser per sopar un dia entre setmana) i és que quan marxàvem ja era totalment ple.




A la sala, el servei és summament encantador i eficient i els plats arriben amb prou fluïdesa (tret dels dumplings que fan al moment, tal com ja diuen a la carta i que aquell dia es van prorrogar més dels 8 minuts anunciats). 

No vàrem demanar per compartir però vam porquejar una mica de cada plat. Jo vaig demanar uns talls de pollastre marinats i arrebossats amb sèsam, que anaven acompanyats d'una salsa de cacauet, que estaven per repetir i tornar a demanar a la propera visita. No recordo el nom... Crec que era el pollastre indonesi Satay, però no ho puc assegurar...

Pollastre arrebossat amb sèsam - 7,70 €


El següent si que el vam compartir, doncs era un plat totalment vegà i a judici de tots tres, el millor que vàrem menjar (i el nivell era alt...). Una mena de tortitas de blat de moro amb albergínia, gingebre i all.


Albergínia a la Shanghai - 3,50 € la unitat


I els dumplings, que serveixen en plats de quatre unitats i que van ser uns de vegetals i els altres de porc i verdures. Tampoc és que perdi els sentits per aquest plat, però són senzillament els millors que he tastat fins el dia d'avui.


Dumpling Bulan (vegetals) i Lhamos (porc i vegetals) - 6,60 € cada ració de 4 dumplings


I elles es van demanar els fideus saltats amb ou i verdures que vaig poder tastar i que també estaven molt bons. 


Chao mian  “Beijing” - 7,80 €


I per rematar, uns mochis que ni que em mateu us podria dir de què eren... Les postres i jo, no ens portem gaire... :-)


Mochi - 5,00 €


Tot i comptar amb una bona i sorprenent carta de vins amb quantitat de referències del país, aquell dia al estar en minoria només vaig demanar una copa de vi (i ni idea del que em van portar...) i vaig decidir fer bondat continuant el sopar amb aigua. 

Tots els plats em van semblar de generoses racions i la cuina de nivell i molt acurada. I el preu, amb la copa de vi, un parell d'ampolles grans d'aigua i un cafè, va ser de 63 € per barba, o, el que és el mateix 21 € per cap. Penso que és una bona RQP, a la qual si afegim el bon servei de sala, fa recomanable la visita a aquest restaurant, tot el bullici de la sala i de la zona. Almenys jo, tornaré per tastar alguns dels plats dels quals em vaig quedar amb les ganes... 

{ 13 comentarios... read them below or Comment }

  1. A veure... Jo he estat en tres ocasions i el vaig publicar a la primera... Menjar ben aconseguit i sempre l'he gaudit... El servei va a dies i tot i ser amable, en alguna ocasió va despistat i el dia que els vaig publicar, va ser deficient ...

    Ara fa temps que no vaig, una mica pel rollo de que sempre està ple i crec que fan torns... Però és el que sempre sic que el BBB, no existeix... Tiro més de Moskito, més que res perquè el tinc més "cèntric" i és el mateix rollo, tot i que crec que el servei és una mica millor a Moskito..

    I perquè vegis que no tothom queda content, sense ànim de voler fer spam, et poso el link a la meva publicació i llegeix un dels darrers comentari, que és d'algú de confiança... ;)

    http://www.restaurantscat.cat/2013/06/momos-tapas-palillos.html

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com saps, estic totalment en contra dels llocs que fan torns, però com aquest era petició expresa de la pubilla, vaig haver de fer "de tripas corazón" i demanar taula per sopar. Però també t'he de dir que en tot moment van ser molt amables a l'hora de fer la reserva, i que no em van semblar pas curts els temps que donaven per a cadascun dels torns.

      El que li va passar a la teva amiga Núria, realment no té perdó de Déu (i no vull ni imaginar-me el pollastre que podríem muntar si ens passes a nosaltres), però té el seu risc anar a un lloc d'aquests un dissabte a sopar...

      Quan vulguis tornem (però entre setmana...).

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Molt bona RQP però estic d'acord en que aquest és millor per les nits entre setmana, el divendres i dissabte sembla prou sol·licitat.
    Em delcaro #fan dels mochis :-DDD

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I a mi que no em diuen res... No sóc raro (pels menjars), però els hi trobo una textura com de silicona...

      Salutacions!!

      Elimina
  3. jo el tinc sempre pendent, pels rollos torns i pq pel tipus de lloc tb em fa com mandra. però ara veient els plats, m'hi esforçaré! ;-) esther

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sempre podem fer un 3(o+)... T'agradaria pel lloc, pel servei i pel menjar...

      Parlem!

      Elimina
    2. fet! però no ara, que trio jo! jajajaja

      Elimina
    3. L'únic inconvenient és que obren només als vespres... :-)))

      Elimina
  4. Els plats tenen bona pinta, l'apunto a la llista de pendents.

    Per cert, ahir vaig anar al Kitsune, tal com us havia promés. Després ho comento al 3(o+) corresponent.

    ResponElimina
    Respostes
    1. escorpi69, esperant el teu comentari! :-)

      Elimina
    2. I millor sabor... :-) Un bon lloc, però reitero que tot i que no he estat en cap de setmana, pel tipus de restaurant, millor no fer experiments i anar entre setmana.

      Ja esperant opinió teva de Kitsune... :-)

      Saluacions!!

      Elimina
  5. No el conec, te bona pinta. La veritat és la cuina asiàtic tira, i tira molt. És dolça i sempre parlem del més típic, però hi ha plats menys coneguts que son molt dignes. Jo el que he tastat algun cop son les amanides de cogombre ...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dolça? Mai de la vida l'hauria qualificat així... :-))) Però potser si... De fet, hi han alguns plats que venen acompanyats per salses agredolçes... Però penso que més aviat és de forts sabors i contrast i amb un gran protagonisme de les espècies. I l'amanida de cogombres ni l'he tastat ni espero fer-ho (és dels pocs ingredients que em desagraden).

      Salutacions!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -