Posted by : Jordi Castaño diumenge, 25 de desembre de 2016

GRESCA  

Provença, 230 
08036 - BARCELONA
  
Tel.: 934 516 193  
www.gresca.net  



En aquesta nova sortida dels 3(o+) a Taula vam anar a un restaurant del qual tots tres coincidim en la seva valoració, doncs ja havíem estat abans per separat. Situat a l'Eixample Dret de Barcelona, es tracta d'un local amb poc més de mitja dotzena de taules, que ha sigut recentment reformat, afegint un local anexe convertint-lo en una forma d'U en la que tenim a una banda el Gresca de tota la vida, i a l'altre El Gresca Bar, més informal i amb plats més de picoteo, amb l'inconvenient de no admetre reserves. 

Podeu llegir la crònica que del mateix Gresca vaig fer, fa tot just un any, si cliqueu aquí. Ja avanço que el menjar no va tenir cap fisura i que va ser com sempre de gran qualitat, però crec que han perdut amb l'eliminació d'una de les cartes més sorprenents que mai havia vist en un restaurant, amb una secció dedicada als menuts (i no em refereixo pas als petits de la casa...). Ara només disposen de dos menús de degustació (un de llarg i un de curt) i el menú de migdia, que va ser precisament l'escollit aquell dia per nosaltres. 



I com sempre, si voleu saber quins van ser els plats escollits, així com el que vàrem pagar i les sensacions generals que ens va provocar, ho podreu llegir a la crònica detallada que de la visita vàrem fer, a la web dels 3(o+) a Taula 






Tot i el detall de no poder anar a la carta, crec que continua sent un dels millors llocs de Barcelona a on convidar o recomanar sense por a quedar malament. 

{ 6 comentarios... read them below or Comment }

  1. El tema dels menús degustació, que ja saps no en soc gens fan, té el problema de que poden arriscar poc... I més si no hi alternativa a carta.... Difícil posar lletons, llengua o fins i tot ostres en un menú degustació... I molts acaben en un carrusel en que per gaudir dues coses bones, et toca aguantar la torna de plats amb més nivell plàstic que gastronòmic....

    Però el dia que pugui, vaig a la barra de Gresca a primera hora i demano tot lo atrevit....

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja saps que pots comptar amb el meu suport incondicional i si cal anar a les 12:30, cap problema... :-)

      Encara recordo aquells lletons de la primera visita...

      I ara que ho comentes, jo també fa temps del meu últim menú degustació que va ser al Miramar de Paco Pérez. Però al contrari que tu, jo els gaudeixo força (bé... no tots...).

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Com passa el temps.... Ja parles de temps... encara estaves casat... :) :)

    #quecabrósoc

    Abraçada!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres si... I quines pallisses et vaig arribar a donar... :-)

      Abraçada!!

      Elimina
  3. Això dels menuts no són per un públic majoritari...

    Vaig a mirar el post del 3 o +

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mentre siguin per a mi... :-)

      Però el millor és la trobada anual de sopar de menuts a Ca'l Sampere... Inigualable...

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguir per email

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -