- Back to Home »
- Restaurant »
- Els millors plats del 2016
Tal com vaig començar a fer l'any passat amb el post Els millors plats del 2015 i que podeu revisar clicant a sobre, torno a fer el mateix amb els millors del 2016 que tot just fa un dia ha acabat...
Segurament em deixaré més d'un doncs, encara que no ho creieu, no fotografio tots els plats quan vaig als restaurants. Hi ha ocasions en què, bé per plaer, bé per negocis, no toca fer fotografies als plats i has d'estar per feina... :-). Especialment recordo un plat del Louis 1856 que no tinc publicat, de peus de porc sense feina farcits de, si no recordo malament, lletons i bolets, per fer palmes amb les orelles...
Tenen cabuda en aquest post, tant els que m'han sorprès per l'elaboració i resultat final, com els que ho han fet per la frescor i qualitat del producte. Podreu veure que hi han plats destacats que no tenen res d'especial, però que en canvi són per si mateixos tota una declaració d'intencions per la seva qualitat.
I avui, poca cosa més a dir, que la setmana ha estat força moguda i no tinc gaire més temps per escriure. Si voleu veure la publicació corresponent a cadascun dels plats destacats, només heu de clicar al nom del mateix al peu de foto i se us obrirà en una nova finestra.
Sashimi de seitons al Majide |
Sardines en saor del Bacaro |
Arròs de senyoret amb peix de llotja al minut o qualsevol altre arròs a La Mar Salada |
Cap i pota amb rovellons a la Bodega Sepúlveda |
Tempura de Sant Pere amb salsa thai al Topik |
Lletons de vedella amb nyoquis de llimona a la barra del Coure |
Tatin de ceba de Figueres amb stracciatella de burrata a Due Spaghi |
Cruixent de pop de Muros amb escuma de patata, còdium i allada al Arume |
Sashimi de toro amb wasabi al 9 de la Borriana |
Gunkan de garoines a 99 Sushi Bar |
Arròs de muntanya amb pollastre i ceps al Xerta |
Onglet a Bardeni |
Papada de porc amb cremós de ceps al Alvart |
Ostres.... ara m'adono que tots aquests plats, els has menjat anant amb mi.... ohhhhh.... :)
ResponEliminaBe... excepte el de la Bodega Sepulveda i el del Alvart, la resta els he vist en directe i algun fins i tot l'he tastat...
Abraçada!!
Bé... Ja saps que parelles gastronòmiques com tu o els 3o+, no tinc pas gaires.. :-)
EliminaÉs un veritable plaer compartir taula i riures amb vosaltres, que espero continuï durant mooolt de temps.
Abraçada i feliç any!!
eppp, i alguns han estat amb trio i tot! :-) els que hem tastat plegats, excepte els carnívors, els subscric tots! quina meravella!!!
EliminaUn poquito de por favor, eh? :-))))
EliminaTotalment d'acord! Grans plats als que estic segur afegirem de nous aquest 2017.
Salut i bon any!!
Quins platets tant bons!!! I no són per a compartir, per més modes de ser generosos que intentin imposar-nos.
ResponEliminaFeliç any i bons àpats en gran companyia!
Dona... Uns quants d'aquests si que són per a compartir... Tot i que egoistament pugui pensar que no... :-)
EliminaSalut i feliç any per a tu i els teus també!!!
Topik brutal... I els que voldria tastar: la tatin ceba del Due i els lletons del Coure
ResponEliminaGran resum !
La tatin, brutal! I els lletons, molt bons, però penso que els millors els del Gresca quan encara tenien carta...
EliminaSalut i bon any!!