Posted by : Jordi Castaño diumenge, 16 d’abril de 2017

Massimo
Via Augusta, 217
Barcelona

Tel. 934 548 146
www.restaurantemassimo.es



En aquesta nova sortida en la qual vam ser més de 3 a Taula, vam anar a un italià de referència de la part alta de Barcelona, en el que vàrem compartir entrants per seguir la tradició (especial atenció a la burrata, que és sense cap mena de dubtes, la millor que mai he tastat) i escollir cadascú un principal, que en el meu cas va ser una fregola (pasta típica sarda) amb gambetes i cloïsses, d'una gran elaboració i producte fresc i impecable.

Local confortable, ampli i de gran lluminositat (decoració en fusta i blancs) amb una agradable terrassa interior (també disposa d'una al mateix accés a la Via Augusta). Servei atent i eficient. 



Com sempre i pel que fa al detall dels plats escollits, alguna anècdota de les que no falten mai en les nostres sortides, el que vàrem pagar, i les sensacions generals que ens va provocar, ho podreu llegir a la crònica detallada que de la visita hem fet a la web dels 3(o+) a Taula clicant en el següent enllaç:





Sota el meu punt de vista, un restaurant recomanable a on gaudir d'una cuina italiana de qualitat, amb bon producte i elaboració a la cuina.


{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. Un Upper Diagonal... Llavors la factura segur que puja, a veure el 3 o + què diu. :-)


    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si ho comparo amb l'italià que vaig estar fa un parell de dies a Montecarlo, en el que cada plat de pasta s'enfilava als 30 €, fins i tot podríem dir que va ser econòmic...

      Salut!!

      Elimina
  2. Osstres... pensava que aquesta setmana passaves de publicar... :)

    ResponElimina
  3. No!!!

    Passar mai... Però no tenia pràcticament WiFi i estava petat de tant voltar...

    Pero ja saps que sempre compleixo... en tot... :-)

    Abraçada!

    ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguir per email

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -