Posted by : Jordi Castaño diumenge, 2 d’abril del 2017

Casa Leopoldo
Carrer de Sant Rafael, 24
Barcelona

Tel.: 934 413 014


Curta serà l'entrada d'avui, doncs l'escric des del cul del món a Chiu Chiu, en ple desert d'Atacama i el tema de les comunicacions no és pas gaire potent al lloc en el que estic, que és una auténtica delicia i un relax total i absolut.

En aquesta ocasió, vàrem ser quatre i l'elecció va ser meva (tot i que recomanat pel amic Ricard, doncs no estava jo gaire al cas de les noves apertures i novetats a ciutat...) i va ser la del reformat Leopoldo, que bàsicament és una casa de menjars, però amb una cuina molt elaborada i amb productes molt selectes i de gran qualitat. Com comento al títol del post, una selecta casa de menjars.

El local, al costat mateix de la rambla del Raval, ha sigut recentment reformat, respectant i mantenint o millorant l'aspecte de l'anterior etapa. És la seva carta un recull de clàssics plats de la nostra cuina, i com sempre, vàrem compartir uns molt bons entrants (a destacar el cap i pota) i després cadascú va demanar el que més de gust li va venir.

Servei eficient i disciplent amb una posada en escena i un parament de qualitat.




Com sempre i pel que fa al detall dels plats escollits, alguna anècdota de les que no falten mai en les nostres sortides, el que vàrem pagar, i les sensacions generals que ens va provocar, ho podreu llegir a la crònica detallada que de la visita hem fet a la web dels 3(o+) a Taula clicant en el següent enllaç:





Sota el meu punt de vista, un restaurant recomanable a on gaudir d'una cuina sense gaires tonteries i amb bon producte i elaboració a la cuina.


{ 3 comentarios... read them below or Comment }

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -