Posted by : Jordi Castaño diumenge, 27 de gener del 2019

Bodega Amposta
Amposta, 1
08004 - Barcelona

Tel. 936 738 346





Una nova trobada dels 3 (o+) a Taula que de nou va ser un "2 a Taula" per absència forçosa de l'Esther. 

Aquest cop, l'elecció va ser precisament de la mateixa Esther i es tractava d'una bodega totalment remodelada recentment, amb un nivell de cuina prou reconegut i amb una fidel parròquia. 

Està situada a prop de la Plaça Espanya, a la banda dreta de la Fira, i exteriorment té la imatge d'una bodega o d'un bar de barri, d'aquells ben arregladets i moderns. 

Un cop a l'interior, ja veus que es tracta d'un lloc en el qual han pensat fins i tot en el més petit dels detalls, per transportar-te d'una manera vintage a aquelles antigues bodegues que els de més edat vam conèixer a la Barcelona de fa anys.

La bodega disposa de dues plantes en la qual, la que dóna accés al carrer está pràcticament ocupada per una llarga barra i taules altes amb tamborets, on fer la part més de picoteo del local, a més d'unes quantes taules del clàssic marbre d'aquestes bodegues. I una planta superior amb unes poques taules en que imagino que deus estar més tranquil (i dic imagino, perquè vam estar a la planta de baix amb el conseqüent soroll ambiental...).

La seva carta, presentada en fulls de paper agafats a una fusta amb un clip, ens detalla els diferents tipus de plat que elaboren a la seva cuina. Així, ens trobarem des de plats de xarcuteria i pesca salada, passant per tapes i platets, amanides i verdures, fins a arribar als més contundents de brasa. 

A la fotografia, podeu veure el que potser va ser el millor plat del dinar. En general tots ells a molt bon nivell, sent els entrants que vam compartir els millors plats i quedant en segon terme els principals.

Pel que fa al servei, el vaig trobar encantador i molt amable i servicial. 



I si teniu més curiositat del lloc o voleu veure més detalls del que vàrem demanar, tastar i beure, ho podreu fer llegint el post que de forma conjunta hem fet a:

Bodega Amposta - by 3(o+) a Taula

Un bar / bodega / restaurant, amb una bona cuina amb el seu punt de creativitat, elaborada amb un producte de qualitat i amb un bon i atent servei. Confort millorable a la part baixa, que crec que pot quedar en bon lloc si aconsegueixes taula a la planta superior. Racions justes que fan que la percepció de la RQP no sigui potser tan alta com podria semblar per la seva cuina.

{ 8 comentarios... read them below or Comment }

  1. Coincidim amb el plat que vam consider top.

    Jo he estat menys generós en la meva crònica. I fins i tot comento que ens Sorrós (no tinc fortuna amb els periodistes😂) l'ha posat recentment en una llista a votar, per triar el millor "nou restaurant" del 18..

    Abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si... el tema periodistes l'hauríem de treballar una mica més... :-)))

      Pel que fa al lloc, i deixant de banda el tema de les escales, vaig trobar millors els entrants que no pas els principals. Pero molts cops, és encertar-ho...

      Abraçada!!

      Elimina
    2. nosaltres vam dinar 5 i tots vam encertar prou i sortir contents... destacar l'ensaladilla! molt bona!

      Elimina
    3. I les croquetes i els fumats també de gran nivell. Però el plat del Ricard s'ha de reconèixer que no estava al nivell i això desvirtua una mica la percepció general...

      Elimina
  2. La foto em recorda a la "mojama" que es menja Múrcia, amb ametlles fregides amb sal. Típic i obligat a l'hora del vermut per allà.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De fet aquella tonyina que ens van servir, quasi podia considerar-se moixama.

      No sabia que era un plat típic de Murcia. Sempre s'aprenen coses noves.

      Salut!!

      Elimina
    2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
    3. Mojama y hueva (de atún y mújol, en català llisa)

      http://www.regmurcia.com/servlet/s.Sl?sit=c,543&r=ReP-20432-DETALLE_REPORTAJES

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -