- Back to Home »
- 3(o+) a Taula , Restaurant »
- Bodega Amposta. Moderna i creativa bodega de barri.
Posted by : Jordi Castaño
diumenge, 27 de gener del 2019
Bodega Amposta
Amposta, 1
08004 - Barcelona
Tel. 936 738 346
Una nova trobada dels 3 (o+) a Taula que de nou va ser un "2 a Taula" per absència forçosa de l'Esther.
Aquest cop, l'elecció va ser precisament de la mateixa Esther i es tractava d'una bodega totalment remodelada recentment, amb un nivell de cuina prou reconegut i amb una fidel parròquia.
Està situada a prop de la Plaça Espanya, a la banda dreta de la Fira, i exteriorment té la imatge d'una bodega o d'un bar de barri, d'aquells ben arregladets i moderns.
Un cop a l'interior, ja veus que es tracta d'un lloc en el qual han pensat fins i tot en el més petit dels detalls, per transportar-te d'una manera vintage a aquelles antigues bodegues que els de més edat vam conèixer a la Barcelona de fa anys.
La bodega disposa de dues plantes en la qual, la que dóna accés al carrer está pràcticament ocupada per una llarga barra i taules altes amb tamborets, on fer la part més de picoteo del local, a més d'unes quantes taules del clàssic marbre d'aquestes bodegues. I una planta superior amb unes poques taules en que imagino que deus estar més tranquil (i dic imagino, perquè vam estar a la planta de baix amb el conseqüent soroll ambiental...).
La seva carta, presentada en fulls de paper agafats a una fusta amb un clip, ens detalla els diferents tipus de plat que elaboren a la seva cuina. Així, ens trobarem des de plats de xarcuteria i pesca salada, passant per tapes i platets, amanides i verdures, fins a arribar als més contundents de brasa.
A la fotografia, podeu veure el que potser va ser el millor plat del dinar. En general tots ells a molt bon nivell, sent els entrants que vam compartir els millors plats i quedant en segon terme els principals.
Pel que fa al servei, el vaig trobar encantador i molt amable i servicial.
I si teniu més curiositat del lloc o voleu veure més detalls del que vàrem demanar, tastar i beure, ho podreu fer llegint el post que de forma conjunta hem fet a:
Bodega Amposta - by 3(o+) a Taula
Un bar / bodega / restaurant, amb una bona cuina amb el seu punt de creativitat, elaborada amb un producte de qualitat i amb un bon i atent servei. Confort millorable a la part baixa, que crec que pot quedar en bon lloc si aconsegueixes taula a la planta superior. Racions justes que fan que la percepció de la RQP no sigui potser tan alta com podria semblar per la seva cuina.
Amb la tecnologia de Blogger.
Coincidim amb el plat que vam consider top.
ResponEliminaJo he estat menys generós en la meva crònica. I fins i tot comento que ens Sorrós (no tinc fortuna amb els periodistes😂) l'ha posat recentment en una llista a votar, per triar el millor "nou restaurant" del 18..
Abraçada!
Si... el tema periodistes l'hauríem de treballar una mica més... :-)))
EliminaPel que fa al lloc, i deixant de banda el tema de les escales, vaig trobar millors els entrants que no pas els principals. Pero molts cops, és encertar-ho...
Abraçada!!
nosaltres vam dinar 5 i tots vam encertar prou i sortir contents... destacar l'ensaladilla! molt bona!
EliminaI les croquetes i els fumats també de gran nivell. Però el plat del Ricard s'ha de reconèixer que no estava al nivell i això desvirtua una mica la percepció general...
EliminaLa foto em recorda a la "mojama" que es menja Múrcia, amb ametlles fregides amb sal. Típic i obligat a l'hora del vermut per allà.
ResponEliminaSalut!
De fet aquella tonyina que ens van servir, quasi podia considerar-se moixama.
EliminaNo sabia que era un plat típic de Murcia. Sempre s'aprenen coses noves.
Salut!!
L'autor ha eliminat aquest comentari.
EliminaMojama y hueva (de atún y mújol, en català llisa)
Eliminahttp://www.regmurcia.com/servlet/s.Sl?sit=c,543&r=ReP-20432-DETALLE_REPORTAJES