Posted by : Jordi Castaño diumenge, 24 de febrer del 2019

Bisavis
Tavern 11 bis
08021 - Barcelona

Tel. 659 995 705

www.bisavistavern.com





Aquest cop, amb els 3(o+)aTaula vam repetir local, que no restaurant...

Es tracta del petit local situat al carrer Tavern, a tocar de la Via Augusta, on abans estava situada La Taverna dels 11, i que ara passa de tenir 11 a 12 places vorejant la seva llarga barra, doncs no disposa de taules. Tan sols, les dues petites (ínfimes) taules que té a l'exterior.

I com a home orquestra de tot plegat (cuina i sala), ens trobem a l'Eduard. Personatge que ha passat de ser crític, a ser susceptible de ser criticat, doncs abans tenia un blog de crítica de restaurants prou reconegut.  

Obert des de primera hora de dilluns a divendres, serveixen esmorzars de forquilla diferents i de qualitat. I els àpats de migdia i vespre, estan basats en la carta que canvia de forma prou dinàmica en funció del producte de temporada,  amb proveïdors de contrastada garantia pel que a qualitat es refereix. 

La carta de vins és prou interessant i l'elabora ell mateix amb les referències que li agraden o sorprenen.

I pel que fa al menjar, és admirable com se'n surt aquest home estan tot sol, ja que tot i tenir una carta no massa extensa, es converteix en un munt de preparacions quan té el local al 100% (cosa no gaire complicada amb la capacitat abans comentada). 

Tots els plats que vàrem poder tastar aquell dia estaven ben resolts, però a mi particularment em va sorprendre un de molt bàsic que era l'anxova, que anava servida sobre un tall de pa anisat.



Si voleu conèixer la resta de plats que vàrem menjar i beure, les nostres impressions, i quant va pujar la factura, ho podreu fer llegint el post que de forma conjunta hem fet a:

Bisavis - by 3(o+) a Taula

Tot i disposar només d'una barra que per a mi, ja és un seriós handicap per anar a un restaurant, està més que bé si estàs per la zona i vols compartir coneixements i sobretaula amb l'Eduard, que segur t'ensenyarà més d'un secret de la seva cuina.

{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. La nostra coincidència d'opinions, comença a ser preocupant 😅😅😅

    I fins i tot posem la mateixa foto. Que en aquesta ocasió és la del plat que vaig menjar jo. I que crec prové del nostre proveïdor Toni de Santa Caterina...

    El món és un mocador

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I ple de mocs, que deia aquell... :-)))

      És el que té ser bones i honestes persones com nosaltres. Crec que des dels nostres inicis, les opinions han sigut prou coincidents. El que ja no és normal, és que utilitzem les mateixes paraules i imatges... :-)))

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Tret de l'anís, la resta sí que va de gust!!!

    Crec que es mereix un tast als esmorzats aquest lloc!

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs em va semblar sorprenent el toc dolç de l'anisat de la coca, amb el salat de l'anxova. I tampoc sóc gens d'anisats ni sabors dolços, però aquest no matava gens el gust.

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -