Posted by : Jordi Castaño divendres, 27 de juliol de 2012





Pelar y despepitar el tomate y reservar unos minutos en papel absorvente. Cortar en brunoise y extender en papel sulfurizado o silpat. Secar en horno ventilado unos 120 minutos a unos 100º (ir controlando). Cuando esté lo suficientemente seco, retirar, dejar enfriar y moler en mortero de mármol.

Quería hacer una especie de crujiente de parmesano con tomate, pero por algún extraño motivo se quemó el polvo de tomate antes de que el queso se fundiese...

No sé muy bien para que voy a utilizarlo la próxima vez, pero puede ser un condimento original. Seguiremos informando...

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Amb la tecnologia de Blogger.

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguir per email

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -