Estrellas Michelin 2025 | Directo
Fa 2 hores
Vull compartir aquesta petita bomba calòrica que vaig preparar a casa fa ja uns dies i de la qual he d'optimitzar la cocció d'algun dels seus ingredients.
Podeu anomenar el plat com vulgueu, però clarament es pot veure que és una amanida... ;-)
Pop cru i descongelat amb un polsim de pebre vermell i una mica d'oli |
Pop envasat a punt d'anar de pet al roner |
Aspecte de la cansalada viada un cop sortida del roner |
Pop a la brasa amb carxofes |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -
Jo poc puc aportar... Però si anar seguint els teus experiments amb el pop fins que aconsegueixis el mètode perfecte i copiar-lo.. :)
ResponEliminaFins i tot i com ja et vaig comentar, fa pocs dies vaig fer un "guisat" de pop amb cigrons, deixant el roner a l'armari i fent-lo bullidet vulgaris, abans de començar el "guisat".
Abraçada!!
Estic quasi convençut que és la qualitat del pop el que ha de marcar la diferència. Tornaré a fer més endavant una altra prova com la segona (68º - 24 hores) amb un exemplar que compri a un peixater de confiança. Si vols, podem comprar passat festes, un a mitges al mercat de Santa Caterina.
EliminaI encantat de que em copiïs. Faltaria menys.
Abraçada!!
Al final acabaré portant bosses amb pops i galtes al laboratori!! ;-)
ResponEliminaSalut!
No ho dubtis Pepa... Almenys amb les galtes, tens l'èxit garantit. Amb el pop, ja pots veure que és més complicat trobar el punt just. Però ho aconseguiré! No en va, el meu pare és zamorà... ;-)
EliminaSalutacions!